17.12.12

バック

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: Mumford and Sons
Partides analògiques: 7 Wonders Leaders, Agricola mazo complejo
Cojón de sastre: Pando

 Ahi va l'última tanda de fotets del Japan. Darrere la primera, la segona. Comencem amb este tour de force!

DSC_0998

El daibutsu de Kamakura. Diuen que si no vas a Kyoto has de passar per ací. No sé, jo he anat a Kyoto i també he passat per ací. No sé què pot passar per contradir les guies de viatge, igual ve algun sicari tapioca de la Lonely Planet i me corre a gorrades, però m'agrada sentir-me transgredint la norma. Som un outsider. [Kamakura té coses més guapes que este Siddharta Gautama però un outsider que no es saboteja a ell mateix no és un ver outsider].

DSC_1220

Açò és conforme ixes de Kamakura i agarres el tren cap Odawara i en acabant el bus cap a Togendai i te trobes el llac Ashi i el creues amb vaixell pirata per amarrar a Moto-Hakone i per la antiga autopista samurai de cedres arribar a contrallum a este torii aquàtic, que se veu millor a la foto de baix [uf! cómo dirige al lector! la novela-río!]

DSC_1208

Això roig que veieu ahi. El pixelet eixe. Això és el torii de dalt. Què fort l'ésser humà, no? Que pot desplaçar-se autònomament i canviar la perspectiva de les coses. Buf. Total, el que mola d'esta foto és que subtilissimament allà on s'uneixen les dos muntanyes comença a veure's el Fuji. Però el lector no ho vorà perquè la foto no fa justícia a la veritat i la veritat era ja prou subtil.

DSC_1157

Este és un buda passant més fam que garró davant d'un altre buda que està ben redonet. El primer venia de Pakistan en plan mostra temporal o aixina i el segon era part del monestir zen que estàvem visitant. Esto es sólo una alegoría de la geopolítica global. Fijarse en el detalle de las venorras.

DSC_1143

Açò és un robado artístic que vaig fer a una boda xintoista. No s'ho creuen ni ells. Però per a més info sobre la profunditat de l'espiritualitat japonesa mireu-se documentals de Pirate Bay i llegiu-se la guia d'El País-Aguilar que si no vindrà el tapioca patri, buenista por naturaleza, y vos correrà a gorrades.

DSC_1104

Açò no és pas un fong. Ni una presó fabulosa en miniatura. Ceci est vraiment une foto.

DSC_1108

Què? Vertigen? Doncs per a vertigen la foto de baix, que li he pegat la volta! Jarte jondo!

DSC_1106

El bosc up-down de bambús a un dels monestirs zen kamakurencs. Havies de pagar una caterva de yens però passejar-hi els valia [val a dir també que una caterva de yens pot ben ser un parellet d'euros]. Total que caminaves per allà i vinga haikus al cap, ¡poesía eres tú y los sueños sueños son!

2012-12-08 19.59.27

Res: un còmic que s'anomena Saint Young Men que va de Crist redemptor i Buda que van junts a la universitat. De fet comparteixen pis! D'estudiants! Buda i Crist! Re-déu!

DSC_1075

Esta és l'última foto que com és costum és clicable perquè no es veu un gargall. Ací estavem a Kamakura, world heritage for the samurais nosequé, i ens va semblar que este templet era diferent, acollidor, ben comunicat i amb vistes. I ací acaba la mandanga. Seu ham pasat molt be i ham minchat de categoría.I ara bon anem a Valènsit pa las vacas, que diu la gent. Que jo no ho entenc perquè per a vaques les de Suïssa. <- acudit="acudit" any.="any." de="de" este="este" font="font" gaudiu-lo.="gaudiu-lo." i="i" katsudon="katsudon" l="l" ltim="ltim" probablement="probablement" salut="salut" ser="ser">