21.10.12

Des de Pinedo de l'Horta a Saint Genis-Pouilly d'Ain passant per Carcassone del Languedoc amb boda express dazu

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: Engenheiros do Havai
Cel·luloide fresc: Hunger games, Le letre scarlate, Che, Asesinato justo
Partides analògiques: Tichu 
Cojón de sastre: PVTFem-ho ràpid mylord, perquè encara estem pegant bacs [la Kalala no ens vol arreglar el forn i no tenim clar si és tot una estratègia per a quedar-se finalment amb la caparra, vist l'etat de lieu, però això al lector ni li va ni li ve, no?]. El cas és que:

IMG_1552

Esta fotet és en acabant la boda civil. En realitat era un secret però com no crec que es donen les condicions per a fotre a ningú [a saber: 1. que la persona a em conega, 2. que llegisca este blog i 3. que encara no ho sabera], doncs ho puc posar tranquil. 

IMG_1553

Sí hamijos. Una boda civil al poble de Gàtova a la que va assistir la família estricta i l'alcalde del poble. La cosa havia de ser una formalitat però el senyor tenia interés en que hi haguera discurs ["el matrimonio es como una rosa con espinas"], vestits [una americana que s'havia preparat per a l'ocasió], anells [hi havia un només, de dit gros, garrulo, trobat a la platja el dia anterior i que aparegué a la butxaca d'un dels assistents], arròs [que s'hagué de comprar in a rush] i vítols a l'eixida de l'ajuntament [proclamats especialment pel senyor alcalde i amb la benedicció de les iaies del poble que guaitaven perquè a més era el dia de la Mercé, 'patrona o no sé qué']. De pinícula. [El alcalde es ise d'ahi. El que no es de mosatros]  

2012-09-27 13.09.35

Baix del sextupol, del quadrupol i de la cavitat de radiofreqüència del LEP que hi ha a l'IFIC em regalaren un kit de supervivència els companys de treball. Què te parese morrudo?

DSC_0375

On our way to Geneva, a la ciutat murada de Carcasona, al pays cathare. Oc! [No té relació el fet de triar aquest destí com a parada tècnica amb el boardgamerisme, saps? No ni nà!]

2012-09-29 10.13.20

La cité vista des del pont nou que porta a la bastida i al canal du midi, obra magnífica de la ingenieria hidrSí, hi hagué visita guiada. I aprenguérem que tot boulevard, si és un nom històric i no de nou invent, transcorre per on hi hagué una muralla. I menjarem cassoulet.

DSC_0417

I en acabant arribarem a la confederació helvètica. La foto està feta des del Salève i en menudiiiiiu es veu el jet d'eau i tota la matraca. Podria dir molt més, com que estic llegint una introducció a la lingüística de Coseriu o que vàrem anar a dinar al 'Chez ma cousine' o que vivim a la France, on els enfants de la patrie, però no ho faré perquè per a què. Aquí se acaba la crónica, de postre pijama, el niño del pijama de rayas.

Salut i racletteta de la bona.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ey!!! aqui martin el gallego!! que tal estais?? acabo de ver que estuvisteis en carcasonne! yo vivo al lado, en toulouse! vine hace un mes!
por donde andais vosotros?? Si volveis a pasar cerca dadme un toque!
un beso a los dos!!!

Denkersaugetier ha dit...

Ye, hijo del terror!! Nosotros en Ginebra, suicerland!

Mierda! Me parece que eres el unico que podia cumplir las condiciones para joderle la noticia de la boda.

La Senyoreta Reykjavík ha dit...

¡viva los novios! :P

Que tot vaja bé!!