4.9.12

Vacances '12

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: Alessandro Mannarino
Cel·luloide fresc: The Newsroom, Una mujer, una pistola y una tienda de fideos chinos, Ellas + Las chicas de la sexta planta, En el nombre del padre, La giuria
Partides analògiques: Time's Up, Santiago de Cuba, Fauna, Trajan, Trivial Genius III
Cojón de sastre: TalwegQuatre fotos no representatives de les vacances a Bozen per a quan vos feu iaios. En realitat volia posar només l'última però ara mateixa tinc el canó d'una Colt engolat i una Uzi a la templa detra. Han vingut un búlgars vestits d'esport i m'obliguen a que pose les demés. No sé, la veritat.

2012-08-22 17.31.07

Paret de la falsa casa de la fictícia Julieta de la família Capulletos [que aparegué ja fa quatre anys], on la tropa, per a demostrar-se l'amor conjugal, a banda d'escriure missatges romàntics apega xiclets. Tal qual. Itàlia. Segle XXI.

2012-08-23 20.33.12

Açò era només per a vacil·lar de macarrons violetes. Estan fets amb vi en lloc d'aigua i si algú s'entera de que dic vi i no el tipus concret i dic macarrons sense rigar-los els búlgars estos que m'he inventat seran poca cosa comparada amb la caterva de sicilians a sou que m'arribarà via ferry.

2012-08-25 17.41.36

Esglesieta del municipi de Rina a la Val Badia al país que alguns anomenen Ladínia.

IMGP0339

Des de Rina amb cotxe per via forestal privada fins a arribar a una baita on menjar-se una barbacoa en bona companyia, vista immillorable i polenta a la brasa. Foto clicable.


Quatre idees per posar quelcom del viatge, per notar el gustet i quedar-se amb ganes de més. En menys d'un més me pire per a dos anys al CERN. Por tierra, mar y aire, que diuen per ahi. Ains... Salut i apfelschorle!