9.6.12

Rulant per Tòquio, no per [Tsukuba]

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: Laura Veirs
Cojón de sastre: TokyoJanguruHe anat de passeig al de Tòquio [com qui diu al de Pepet] i he fet qualque foto de mòbil però sense interés. Deixades caure com qui apreta el botó per no tindre res millor a fer. Sense gana ni mitja, sense enquadrar, casi sense mirar on apuntava. Sense voluntat i sense compromís, sense finalitat i sense un plan. Ja sabeu no? Sense excuses. No s'ho prengueu com una guia de la ciutat, eh? Tòquio és molt més que la castanya que vos presente. Bo, si no teniu pensat vindre en la vida prengueu-s'ho com a una guia exhaustiva de la ciutat, fem eixe experiment junts! Forever alone-ly planet:

Imagen0159

Un 'videojuego' que va de que eres un pare de família i t'enfades bona cosa de tant en quant i li pegues unes trompades a la taula que ho enrefiles tot a fer la mà. Por todo mando tiene una mesa que se vence. Per a flipar.

Imagen0158

Açò és un pachinko. M'he atrevit finalment a tirar la foto allà assumint el perill de que estos zombis s'alçaren i vullgueren menjar-me lo cervell. De tota manera no els haguera fet profit. Entrar en un pachinko és una de les primeres coses que recomane al visitant.

Imagen0163

Esta és la perla de la corona. Al barri d'Asakusa [que si no pronuncies Asaksa no t'entenen] feien esta mena de processons com el que duu a Sant Vicent en la Festa Grossa. Preparats? Atents, eh? Allà va la bomba: En Japó és setmana shinta! [ho enteneu? shinto!, la religió esta!]

Imagen0165

Veieu allà al final una torre que no es veu? Doncs eixa és la Tokyo Skytree, la torre més alta de tota Tòquio i part de la contornà! Fa una burrà de metres! Una barbaritat xè! Molts molts! Amb la grisor del dia no s'haguera vist ni la campana del Micalet.

Imagen0168

Al temple de Kannon, passada la porta de Kaminarimon, al barri d'Asaksa [eixa 'u' interconsonàntica cau, eh? Recordeu-ho, pregue, si no no vos entendraaaaan]. Com que plovia molt i no hem [nota personal: recorda que aquest viatge has anat amb Hèctor] pogut passejar molt, doncs he fet aquesta foto a l'espardenya de careta que hi ha allà penjada. Si el calcer mesurava uns 4 metres i un peu [segons les imperial units] són uns 0.3 metres i agafant el valor d'1.8 metres que dona la Viquipèdia per a l'alçada mitja humana resulta que el déu que viste y calza açò fa uns 24 metres. Godzilla mesura, també segons viquipèdia, entre 50 i 100 metres d'altura. Conclusió: pregueu, pregueu, que no hi ha qui vos salve.

Imagen0172

I ací està el que havíem vingut a fer. Un 'Catan' de viatge molt baratet, un 'Let's catch the lion!' que al final resulta que és un joc molt per a xiquets [una versió simplificada dels escacs japonesos], un String Railway, que serà molt lleugeret però entretingut i és de dissenyador japo i un Stamps, l'edició oficial nipona del Modern Art de Knizia que més cuca no pot ser.

Total, res de seriós. Esto es todo desde la cochinchina, ma frend.


Pequeña? Qué letra pequeña? A dormir! Salut i arròs 3 delicias de la màquina!