16.3.12

Tro de bac, cul-de-sac [Tsukuba^2]

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: Falles [Ràdio Macramé]
Cel·luloide fresc: Hedwig and the angry inch, Adam&Paul
Cojón de sastre: IIIIHe trobat açò entre la morralla de març de 2011 que no va poder ser publicat pel terratrèmol. En aquell moment ja era una troballa anterior:

He trobat açò, escrit en estiu i amagat darrere alguna pestanya esperant a botar al seu just moment com una llebre suïcida:

Ahir dissabte nit vaig acabar, atzar pel mig, a la Ciutat Fallera [barri que pertany a Benicalap]. Anàrem allà per tal de fugir del bou embolat del meu poble i esperant trobar una revetlla o una orquestra que alguna web de festes assegurava. Hi trobàrem al seu lloc una discomòbil. Com que hui diumenge es celebra la tradicional Batalla de les Flors ahir s'havien d'ornar les carrosses i en després es festejava l'assumpte. Nit de la punxà, li diuen. Què hi havia a este esdeveniment de tall faller? Doncs -mode generalitzant on, parlant pla, grosso modo- la gent del ram: una caterva d'ànimes de bé vestida amb l'última moda de les millors boutiques o amb roba d'esport nàutic, antigues i actuals falleres majors i de la Cort, supose, ultramones i ieiés a les que envoltava un cercle de gent adulta [més adulta] amb càmeres cares buscant la foto per a la secció cultura de l'edició regional, tots en família en una festa pública i oberta que era sols seua, una mena de classe mitjana de la jet set local i cares conegudes del món de la falla. Què em desagradà de tot açò? Puix que és esta gent és l'avantguarda de la festa gran del cap i casal i el model de faller a seguir: ninots trets tots del mateix motlle, castellanistes actius, simpatitzants del modelo de grandes eventos amb camises blanques eivissenques i somriures de gintònic ballant musica de caire andalús. Però de forment ni un gra. I de l'esperit innovador, diferenciat, creatiu i solar que pregonem i s'ens suposa encara menys. Les falles com a funció gaussiana tallada a una sigma.

Hui, prenent-me el granissat, una senyora de la taula veïna comentava: pues la chica esa era así como analfabeta, palurda. I l'amiga la tallava: bueno, de donde sea.

Doncs això.Arimashta. Este vidio també estava per a a poblicar a l'estiu. Això fóra tot ragazzi. Ara astò en acabant allò. Per als que pensaven fos només Venturi, no ho és. Çò és vell també. I çò és d'ara, Heidi Cubic Mouth en un annunci de Nissan al Nipó. I çò un tràiler a base de puta mare. Jo este any me pirolo en falles al país dels bascs [i vaig anar, ]. És que és des d'allà des d'on se poden canviar les coses, que m'ho ha dit Wakarimasen. Ale. Salut i vaca de Kobe! [tanca cita 1] Ale. Salut i sopar de la cantina! [tanca cita 2] Salut i desdejuni Air France!