20.1.12

Spoil

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: Goulamas'k
Cel·luloide fresc: Sherlock, In time
Jocs analògics: Troyes, Olympos, Steam [Raíles], wieder Troyes, Caylus
Cojón de sastre: SpoilerU - L'escriptor ha decidit no contar la vida de l'improbable que sí ho aconsegueix sinó una d'entre els milers que no ho faran. Realisme matemàtic, en diuen. Un llibre on de sobte el personatge principal mor, mor per qualsevol nimietat, mor perquè escalant una muntanya caus i mors, o perquè travessar el vall de Mordor sempre ha estat perillós [de qui si no són eixos esquelets vells que t'has anat trobant pel camí?], mor a mitjan història i, conseqüentment, ha de morir també a mitjan llibre perquè, per a que el gruix d'allò que queda per llegir no espoilege el moment del final, el relat ha de seguir, manc d'interès, tornant-se si cal una narració avorrida d'allò que fa l'arxienemic per a entretenir l'espera d'un heroi que ja és mort. [Nota: idea espoilejada fa quatre anys a esta mateixa casa.]

Dos -
Incòmodament assegut dins un avió de baix cost escolta els copassatgers parlant de Game of Thrones. Espoilejant el llibre que precisament ara jau sobre la tauleta de nit, alguns capítols enrere. No gosa dir-los que canvien de tema però tampoc sap com no escoltar (qui sap vore un text sense llegir-lo?), menys encara allunyar-se sense violar un fum de lleis internacionals sobre el transport aeri. Un sagal en la Ryanair assabentant-se a la força del destí dels Stark.

Tres - S'assassí és es majordom sasserès a sa sala d'estudi amb ses tisores esmolades.


I quatre, al remat winter comes, indeed. Cómo lo ves? I este vídeo, què? No xana? El joc és una merda però com a listening està bé i els xiquets no són cuuute? Va! Kawaii! SUGOI! Res xè, salutari! Salut i mig cantell de porchetta!