29.1.12

Almostfear [Jocs Analògics]

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: Sinnerman [Nina Simone]
Cel·luloide fresc: Sherlock, la sèrie
Jocs analògics: Dixit, Atmosfear!!!
Cojón de sastre: TensegrA dia 29 de gen. de l'any 2012 de nostre senyor vàrem anar a ca Mance Rayder [és Inasio però me prenc la llicència de coronar-lo King-beyond-the-wall] a jugar un Atmosfear [Borràs, 1992], vist que el vaig a vendre junt amb les tres expansions per uns bons maravedís i que no tornaré a jugar-lo en la vida del món. Vet aquí qualque e-daguerreotip:

2012-01-29 18.05.12

Si en lloc d'estar distrets miràreu el que vos és proposat voríeu que per a jugar s'ha gastat el projector de l'amfitrió [a la foto en densa penombra]. Si es fa, ha de ser a la gran.

2012-01-29 18.02.32

Ací, enfotades, tres de les jugadores. Si en lloc d'estar mirant este text estiguéreu mirant la foto que vos és proposada voríeu que s'han apagat els hal·lògens per a encendre ciris, que acollonen bona cosa.

2012-01-29 18.03.02

Finalment vos és proposada una panoràmica ampliable via click. Només recordar des d'ací, des d'este pedestal, que per a llegir una panoràmica s'ha de tenir en compte que un extrem de la imatge [en este cas l'eix és horitzontal] pot estar totalment oposat en l'espai real [pi radians, si no més] a l'altre extrem de la imatge plana.

El resum: s'ham arrigut molt i després ham convingut que lo millor que vas a fer és vendre'l.


I això és tot ma frend. Salut i burritos tex mex caseros!