6.12.11

Capir 2

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: Riazor [Amaral]
Cel·luloide fresc: Amateurs, De Helaasheid der dingen, Distrito 9
Cojón de sastre: KesslerQue la terra no gira al voltant del sol és innegable si es vol. No parle del truc del sistema centre de masses i la massa reduïda, no és açò un cantrip de primer de carrera [semmai és anterior]. Atenent, dic, a una definició purament posicional del que fóra girar [tampoc no parle d'aquelles 'causes que el provoquen', només d'eixos de referència i coordenades] aleshores el sol gira sobre nosaltres si podem descriure'l cavalcant una trajectòria tancada, periòdica dins les toleràncies, rítmica, el clàssic "f(x)=f(x+T) que anomenarem periode".

Altra cosa diferent és que si u integra el seu problema dins un sistema major l'interesse rotar el poliedre per a trobar, si és trobable, qualque altre enfoc que descriga tot d'una, o que agrupe i catalogue com cal, les parcel·les que formen el sistema ampliat.

És a dir, agafar un interrogant que es creu resolt, alçar la vista i vore l'espai que habita i reconèixer l'error [la simplificació naïf que era aïllar-lo] i considerar la necessitat de rondar-la, morena, fins que tot no quadre.

Però la terra al voltant del sol no gira.


... perquè si no no acabaré el PhD. Sí amigos, Capir 2 es la segona part de la sèrie Capir. Sóc un llinatge, sóc la estirp que se propaga por las autopistas de la información. La Catosfera, que diuen. Jo l'anomene Chiquitosfera de la Calzada. Salut i Suginoya!