23.9.11

Saracos [altre peresipomes]

Ones de pressió als meus timpans que parlaven de: Marxes mores d'Ibi
A la pelu m'han dit: 'Quan al sentit comú se l'anomena esquerra, malament'
Cojón de sastre: AT GAA un bar de Benimaclet que fa cantó, allà al de Tal enfront de Pasqual, tenen costum de servir orella de porc en suquet, morro també de porc, zarajos, que venen a ser intestins d'anyell embolicats al voltant d'un sarment, i gènere d'eixe tipus, veneració al suí en forma de tapeta i alguna incursió en altres grans mamífers.
Un jorn s'asseu al bar un modern amb pentinat de modern i va i demana que le saque algo de vegetariano. L'amo del bar, de professió cambrer i cuiner, es queda gelat. Vegetariano, diu. Farà el millor que puga. Al cap d'una estona el modern ja està avorrint-se perquè ni fuma ni beu i en açò que apareix el cambrer, de professió amo de bar i cuiner, amb un plateret pelat i un pitet de pollastre molt blanquet al damunt, molt poc carn, quasivegetarià.

Lo hise lo mecor que pude, diu el cuiner, de professió ja sabeu.Pam! Ixe és el meu atac pokèmon. Atac en tota regla. Si no me'l pareu i contraataqueu guanyaré! Guanyaré lo prèmit! Ara acaba d'eixir la noticia que els neutrinos van més follats que la llum. A cent o cent-deu i les corbes a peu! Salut i fast-food!