4.5.11

Conject. de Protecc. de la Cronolog. hawkiniana*

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: Calgary 88 [Antònia Font]
Cel·luloide fresc: Game of Thrones 1x2 HBO [per a una sèrie que veig pense posar tots els capítols!]
Cojón de sastre: JTitor


El correu electrònic que ella li ha escrit dient-li en temps present i amb un estil probablement embafós que l'estima molt [o que l'estima diferent] encara no l'ha llegit quan es troben a la cafeteria de la facultat per a esmorzar junts. La conversa comença pel típic com va el matí però hui [precisament hui! hui que hi sóc jo per a narrar-vos] es torna de sobte en una discussió al voltant d'una actitud que no recorde qui dels dos havia tingut i que acaba, després de reduccions a l'absurd per part d'ell o denuncies de fal·làcia per part d'ella i de la sorpresa compartida per haver acabat en este to, en una separació sense comiat. Ella arriba a casa molt enutjada i no sé què fa. Ell arriba a la seua i llig l'email prèviament presentat en el que s'establix en temps present i amb estil blablabla que ella l'estima molt [o diferent]. Ell compren ràpidament que ha de mirar la data d'expedició per a poder contextualitzar correctament. Però jo no.

L'apartat de correus de Pandora en què et guardes el present per a més tard m'ha donat error. La falcata contratallada que gastaves/gastes/gastaràs com a màquina temporal sense saber-ho. Les coordenades del verb ésser en el sistema ortonormal qui i quan.


(*) La conjectura, no la cronologia.


El blog de lo lindo. Dic jo que crear Abu Grahib i Guantánamo per a tancar gent a cabassaes a qui traure una miserable informació que permeta apropar-se en 10 anys al boss de tot açò per a que al remat després de tant de cacau i de tant d'innocent implicat [d'ambdós bandes] no sigues capaç d'agafar-lo viu o no consideres que ell puga tindre algo interessant que contar en un interrogatori. Lailolà. Obama fes un blog! You can. Tú perro! Salut i cantell de llomello, quereguilles i pimentó verd!

5 comentaris:

La Senyoreta Reykjavík ha dit...

SOS for love!

Denkersaugetier ha dit...

Això què vol dir xèèèè?

La Senyoreta Reykjavík ha dit...

Calgary 88

Denkersaugetier ha dit...

Què vergonya! :)

T'he parlat mai de com escolte música mentre curre? És difícil parar-se a sentir la lletra. :P

[Sé que va de dos ballarins que es casen en la pista i ja és prou :$]

La Cabaretera de San Petersburgo ha dit...

Comentari a lo facebook: [Me likes this]

No tinc cap més comentari, però és que he llegit el text i he pensat; m'agrada!

Ale, a gaudir del present futurible.