11.4.11

La FNAC está llorando

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: Rebellion [Grave Digger]
Cel·luloide fresc: Lope
Cojón de sastre: ThreeWolfMoon


Ha arribat, com tots els anys arriba, entre manifestacions contra el PGOU de Castellar ['No volem camions, volem pimentons!', 'No a les carreteres, volem carxoferes!'], muixerangues a Benimaclet i visites d'Spaghetti Fresser, la santa primavera. Ací deixe recolzat, ací damunt esta tauleta blanca de pols interestel·lar, un trio de fotos. Recordeu que no esteu autoritzats a mirar-les, que només hi són a fi de refrescar ma memòria quan haja de perdre-la, que són pri va des. Fora d'ací!:

DSCF1993

Dimoni de Benimaclet al correfoc abans del concert d'Obrint Pas i La Gossa Sorda per motiu de coses lingüístiques. A un camp de futbol del barri. Benimaclet viu!

02042011901

Detall de l'aparador de la Casa de los Caramelos de València en resposta al detall que han tingut ells sempre de tirar grapadets de caramels als menuts de la Falla Pinedo el dia de l'ofrena. Xe què bo! És com fotografiar col·lateralment la mateixa idea de solana. Solanitat pura.

07042011906

Miguel Noguera a la FNAC amb motiu de la Mostra del Còmic de València. 'La FNAC está llorando', s'intitulava el powerpoint. Serà cabró. Allò que té davant són uns tampons amb els que regalava noves idees als parroquians que gosàvem apropar-nos. [Un grup de romanesos entren a casa teua mentre estàs al llit. Decideixes eixir al saló a plantar-los cara per a evitar que facen mal als teus gatets. En obrir la porta ets atacat per un lladre que te venta una bona hòstia amb el felí agafat per la cua a mode d'arma contundent]. Ultrashow.


Vos enrecordeu de quan per escoltar música al carrer havies de dur un artefacte amb uns motorets que pegaven voltes a una pesada roda de cinta negra i que quan s'acabaven les bateries resultava que la roda girava més lentament i senties l'ultratomba? Quan ixim als carrers a recuperar-nos? Europa és una mala rabosa. Ea. Salut i mercat central!

1 comentari:

La Senyoreta Reykjavík ha dit...

Potser necessitem tornar a escoltar l'ultratomba...o potser, potser no tenim remei ja...