5.4.11

Càlcula bèlica

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: Los Tiki Phantoms
Cel·luloide fresc: Welcome
Cojón de sastre: Pop-up


Te propose una urbs de huit-cents mil habitants amb una densitat de població d'unes tretze mil ànimes per metre quadrat i te propose com a característica humana tenir un dia roin a l'any en què l'individu es torna antisocial perquè s'ha alçat amb el peu contrari [i qui no, un sol dia excusat per altres tres-cents dies de comportament exemplar?]. Tenim, per tant, vora dos mil dos-centes persones empipades per jorn. Com que la superfície d'aquesta metròpoli resulta d'uns seixanta quilòmetres quadrats hi ha una persona enrabiada cada zero punt zero vint-i-cinc quilòmetres quadrats, és a dir: un possible encontre desagradable dins un requadre d'uns cent cinquanta metres de costat. Conclusió: la gent que et trobes no està especialment crispada, és simplement natura humana i condició de ciutat. Som tu i jo el dia que tu i jo sabem.

[També els dies de consciència crítica i els de passotisme pragmàtic per persona i any i un càlcul semblant que fa preveure que sempre hi trobarem algú en mode relax que apaivague el mode proactiu del veí aconseguint així l'equilibri anestèsic que l'statu quo necessita, conversa humorística mitjançant i tots tranquils i coherència final.]Sí senyors. Jo ara ja carregue contra la conversa humorística i tot. Carrega que algo queda. Consejos vendo y para mi no tengo. I que sapigueu que me la bufa Iñaki Gabilondo. Tant o més que Fuster. Per mi Iñaki Gabilondo i Fuster se'n poden anar a fer la mà en companyia del guionista de Nintendo. Lizondistes de merda! Jo crec que Zapatero és de la ETA, aixina vos ho dic. Ell i Pablo Motos. Salut i arròs en carranc de la barraca des poble!

2 comentaris:

La Cabaretera de San Petersburgo ha dit...

Jejeje, molt bo! I si a més a més contes que la població es distribueix de manera heterogènia per la superfície [amb zones de "grandes llanuras de nada"], encara ixim a més [cabrejats per dia]!!

;-)

Denkersaugetier ha dit...

Todo sientífico, eh?