8.2.11

Soleà [Tsukuba]

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: Hope [Jack Johnson]
Cel·luloide fresc: La solitudine dei numeri primi, Scott Pilgrim contra el mundo, Soy leyenda, Exam, Tensión sexual no resuelta
Cojón de sastre: Moliné


I. La idea d'una persona que està fora, a un estranger molt llunyà amb una llengua que mai podrà aprendre i, per tant, que d'alguna manera està aïllada. La idea d'haver de viure connectat, xarrant amb els coneguts via programa de missatgeria instantània o deixant a les xarxes socials els últims pensaments, cridant alguna vegada per telèfon si de cas, observant impotent des del lluny. Però allà, a eixe estranger remot, la idea de que ell està mort, per exemple. Clos a una habitació només existeix com a ens virtual, com a una ombra de la persona que fou o com a una projecció d'ella només en un pla molt concret i, des d'esta banda, eixe altri no és més que un refresc i els so que ens n'alerta, la digitalització empobrida d'aquell que vàrem conèixer, una massa [un record] formada per quàntums d'informació que, però, encara per sort ens respon. I la mateixa idea sense metàfores.

II. La idea de qui ha [cregut haver-se] quedat sobtadament a soles al planeta nostrum i la primera cosa que fa és passar-se una extensa filmografia sui generis que inclou futurs apocalíptics post catàstrofe nuclear, realitats alternatives amb pandèmies mortals i d'altres escenaris amb o sense Will Smith. La ciència ficció com a autèntic material didàctic. La supervivència hipotètica.

III. La idea boja que és passejar-te per una ciutat de desenes de milions d'ànimes, pudenta malgrat ser la més neta que mai s'haja vist, i recórrer el ziggurat per hores, esquivant o millor travessant la massa esponjosa que, translació mitjançant, també et travessa. La infàmia tantes voltes narrada [el lloc comú, com no?] que és sentir-se un i sol dins la megalòpoli infestada.


Trideari dos perquè l'ú ja estae escrit. Ai si per mi fóra! Si per mi fóra ja estaríem olorant a sofre! Nyas! Salut, arrumacos i una peli al dia!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bicho, oggi ti voglio vedere nella webcam per vedere se ci sei ancora in carne e ossa :P
odijfodijlksadfmnkjdfnjirehnjrhtirjhteuiwtjhjkdfnvkjdiodsjgiorweutiroetujoireiorewjtoirewjtoirejtoirejtoirje
un bacino

Denkersaugetier ha dit...

Eyjafjallajökull!!!

[sembra la solita energia ma in realtà è il nome del vulcano islandese, ji ji :P]

Muacs!