13.10.10

Descriure un tresor, ú

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: War of the thrones [BG :S]
Cel·luloide fresc: Harry Potter y la Orden del Fénix y el Príncipe Mestizo, Adele y el misterio de la momia + Salt

Cojón de sastre: Fabbing


No es veu cap ens o mecanisme protector, les estances són espartanes [permeta l'anacronisme] i s'organitzen a banda i banda del corredor: dotze cubícula matemàticament iguals amb les parets de calç i sostre inexistent fent dos grups de sis al cel ras. I de cadascuna al bell mig muntanyes de cent mil monedes que descriuen cons, piràmides granulars de revolució al cor de les quals trobar, una per departament, l'emblema de la casa zodiacal que diferirà de les divises que l'acompanyen i dels altres emblemes de les altres onze cambres només en el gravat del cantell. El tresor de Zabuló no és com el tresor d'Issacar. El tresor de Zabuló paga la pena i lleva la fam.
Hala! A tu vera, siempre a la verita tuya, Spiel des Jahres. Qui ha estat al Paintball GDG? Yeah! Qui té reserva este capde per a l'Alhambra? Yeah! Qui s'en va setmana pròxima dos setmanes a Suïssa i en acabant, després de dos dies a VLC, dos setmanes més a Tsukuba, com de costum? Ale. Salut i sargantana!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Anacronismeeee!!!
Dinosauribus

Denkersaugetier ha dit...

Denver es tu amigo dinosaurio!

[los cojones! siempre detrás de la pantalla, nunca ha estado cuando lo necesitaba, ni siquiera contestaba cuando le hablaba. Los cojones mi amigo dinosaurio!]