17.8.10

Entroterra

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: Girls in Hawaii
Cel·luloide fresc: Wolfman, Fargo, Shutter Island, Ponyo en el acantilado
Cojón de sastre: Morgana


Les vacances 2010 se desenvolupen com a continuació se narra: una setmana a Bolzano i una setmana a la Trinacria, la major illa mediterrània. Balansiya de l'Horta, Bolzano, Messina, Trapani, Balansiya de l'Horta amb la sola càmera del cel·lular.

03082010382

Açò són les vinyes del Tirol del Sud vistes des del castell Firmian, propietat de Reinhold Messner, el primer home que coronà l'Everest sense oxígen amb algun sherpa, supose, que no compta com a home, supose. Ara l'heroi local es dedica a importar iacs del Tibet a la regió i protagonitza publicitats d'aigua mineral. Cria fama.

03082010390

Espardenyes de careta viatjant pel món. A la foto refrescant-se als prats a vora Tàlvera, que travessa, com també ho fa l'Isarc, la ciutat gormanda Bozen.

10082010408

U Strittu vist des de Messina. En algun punt de l'esquerra l'amic Berlusca vol construir el que seria un dels ponts més grans d'Europa i que uniria l'illa amb la Calabria mentre a Sicília algunes galeríes no estan ni il·luminades i per les estatals circulen ramats d'ovelles [vist per estos, mentre senyale els meus ulls].

11082010426

Espardenyes de careta viatjant pel món. A la foto refrescant-se a una caleta de Lipari, Illes Eòlies. L'aigua era tan clara que, dessalada, res tindria que envejar a la que escup la depuradora de Tres Camins.

11082010432

Altra de les Eòlies, que s'alcança amb aliscaf i on, diuen, es sent una forta olor a sofre que s'explica per l'origen vulcànic de l'illa, anomenada per a més inri Vulcano. Ull! La composició pot induir Stendhal.

13082010454

Isolabella, a prop de Taormina [poble i teatre grec amb vistes a l'Etna]. Si hi aneu, no comprar ulleres de piscina amb esnòrquel per a vore els peixets colorits seria un pecat. Venial. Els puntets que se veuen sí, són massificació.

14082010468

Un any després torne a Erice i m'emporte esta postal. Un jardí zen. Una illa verda en un mar aspre. Un mostre volador d'spaghetti barbat qual talibà. Un mapa cartesià indescifrat. Una profecia.

14082010488

Concurs d'ulleres tortes, que no de tortulleres. Foootre amb l'acudit! La mare que va! Si el torne a escriure explota internet! Redéu què vaina!

15082010500

Port de l'illa de Levanzo, illes Àgates. A una vintena de minuts a peu es troba una de les experiències de platja més impressionants mai viscudes pel que firma: Cala Minnola. L'altra és quant a Pinedo encara estava l'espigó paral·lel a la costa i ens banyàvem a la banda esquerra, en una mescla d'oli i borses de plàstic semilíquida. Dit açò no queda més que el salut. I granita d'ametla amb brioche, cannoli, peix a muntó o amb cuscús, gelat de festuc i llengüetes de pasta amb julivert i ragú de cabirol a la tirolesa.


Estic llegint Azogue i és de lo milloret que han vist estos vells i cansats ulls. Ficció històrica de tema científic que segueix la estela de Criptonomicón i sona notes de Q. Ale, salut i tot lo de dalt. Noticia d'ultima hora.

2 comentaris:

Xinxo ha dit...

Hola locos!!!
Q tal va por ahi??
Subi una peli que no tiene desperdicio:
http://www.megaupload.com/?d=IBNMTYNF
Estos suizos!!!

Espero que vaya todo bien por Bolzanolandia!!!! Un beso negrooooooo

Denkersaugetier ha dit...

Qué pasa zagal!
La he puesto a bajar pero supongo que me harán falta los subs!

Por aquí bien! Estuve en Bolzano y Sicilia con Elena y ella volvió a casa. El 31 de agosto vuelve a Valencia y nos vamos a un piso los dos juntos.

Tú qué? Cuando te piras a Alemania?