19.8.10

El último guerrero en 3D en 2D

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: schweigen
Cel·luloide fresc: Origen
Cojón de sastre: Fantom


Vinc de vore l'últim pel·liculó amb DiCaprio després de Shutter Island [i relacionada amb esta], que va de set sonàmbuls dormint deu hores en un avió i somniant la teoria memètica, però no d'això volia parlar:

Allà hi havia un cartell de l'última d'en Shyamalan. Llegint el títol hom pensaria que el film s'anomena 'Airbender. El último guerrero en 3D' perquè l''en 3D' apareixia amb igual font, efectes visuals i tamany que la resta del text. Al davall, en menudet, en companyia dels logotips de Dolby i la data d'eixida annunciaven 'También en 2D'. I jo me pregunte: si pague rotllo 3 euros, me la passen en 1D? I l'obra original? Per a quin sistema ha estat realment concebuda?

Per al capitalista? Nyam, nyam, ens la claven per lo cul.


Hi ha una de les idees del Miguel Noguera que parla d'un que li diu a l'altre: escolta, ahir vaig vore Avatar i va ser la millor experiència en 3D de la meua vida. O siga, cabró, ni el naixement del teu fill, ni jo que sé, la teua boda o el creuer als fiords, no. Avatar és la millor experiència 3D de ta punyetera vida. Ale. Salut i menjar per a peixos!