15.4.10

...el Fill... [Tril·logia de la Trinitat]

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: Children of the Grounds [Midlake]
Cel·luloide fresc: Un tipo serio + El cónsul de Sodoma
Cojón de sastre: a.C.


Tenim una imatge molt humana de Déu. Sia que li resem parlant-li en veu alta o, en el millor dels casos, amb el sol pensament sempre es tracta d'una comunicació de base lingüística, d'un fil de paraules entre ell i tu [saps que Déu és omni-tot i per çò entendrà nostra llengua, segons la teua visió humaníssima d'ell].

Si de veres és com ens contaren no calen les paraules, perquè ell compren, i per tant basta amb una sort de comunicació anímica, per dir. I si de veres és com ens contaren llavors podrem connectar per la via dels actes, fer de nostra vida una preghiera, un rés contínu, no perquè ell ens veja i ens jutge [continuem amb la prosopopeia*] sinò com a pur canal comunicatiu, substitut de la paraula, substitut de la consciència d'oració, substitut de la ruptura d'estats [ara serà perenne comunió] i substitut, en la pràctica, de Déu.

Resumint; que si Déu és amor: 1. Hem d'alçar els temples a l'amor. 2. Hem de deixar des de ja de visitar-los.

I seguirem coherents amb el credo, no patixques.[*La història de la catòlicapostòlicaromana des del primer taulell de Pietro és la prosopopeia, i si m'apures la sinestèsia.] M'autocite i em fagocite despacite, bitte [tempus fugit!] Avionets ací. A que no sabeu qui té un meeting hui a les 4 del matí com a conseqüència de l'esfericitat terràquia? Salut i criadilles!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Esperem l'esperit sant fora dels temples i dins este blog.

LaTeta

Denkersaugetier ha dit...

Hete aquí!

[clar, que la voràs abans que esta resposta de segur. Però jo he de ser rigorós i contestar tot comentari, com vaig prometre'm a mi mateix el dia de la jura de bandera]

Anònim ha dit...

Pensava que tampoc no eres de xafar eixos temples... [els de jurar bandera, dic]

;-)

Denkersaugetier ha dit...

La bandera d'Equidistán! La bandera de l'apàtrida! La bandera de la sorna, de la ingnominia i de la diglòssia! :P

[Ale, per preguntar: nyas! :P]

[[Demà hi ha un soparet...]]

Anònim ha dit...

No es pot jutjar amb rao lo irracional. No t´´e sentit.


X