3.3.10

Ppté Karaoké [Genève]

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: S.o.t.r [Israel Kamakawiwo'ole]
Cel·luloide fresc: Cosas insignificantes
Cojón de sastre: Alarp


El Powerpoint Karaoke* és un joc de societat pensat per a festes domèstiques. Les normes venen detallades a continuació:

Els participants juguen un darrere l'altre. Quan a un jugador li toca el torn ha d'allunyar-se primerament de la zona de debat i presentació. La resta dels jugadors escullen una paraula comú i la googlegen, restringint [recerca avançada] el format a tipus 'presentació powerpoint'. Seguidament cliquen la desena pàgina de troballes i d'aquesta el tercer enllaç, i l'obrin. Fet açò, el jugador al tall serà informat de la quantitat de pàgines que el document té i haurà de presentar-lo com si d'un conferenciant es tractara en no més de cinc minuts i sense previa visualització. El conferenciant pot usar tot tipus de recursos així com obrir torn de preguntes o altres estratègies que considere oportunes. Guanya el que més divertit ho fa. Però guanyen tots.

A mi em va tocar 'nachos and maths' però també hi estava 'jesus loves you', una pro-vida sobre l'avortament, crema per a aprimar-se i una sobre la constipació [que no té res a veure amb el constipat; més bé explicava la Bristol Stool Chart]. Tot a l'atzar, ho assegure.
*[els crèdits són de Philipp, que ve del GSI, Darmstadt]. Astò pa que chueu al sistema solar. I com a banda sonora, Symphonyofscience, a destacar We are all connected. Seguim fent. La setmana que ve exàmens i el divendres cap a lo Regne. Qui sabia que aidar és sinònim d'ajudar? Salut i kebab xinès amb mostassa!

1 comentari:

La xica que va fugir a Reykjavík ha dit...

toma!! la symphony of science...si ho veuen els de broadway segur que li trauen un musical XD

Si dic que si que sabia q aidar i ajudar són sinònims queda massa pretenciós? és que si no, no ho dic...

salut i muà!