16.11.09

Workflow [Tsukuba]

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: Canto de los vigías modeneses [La Reverdie]
Cel·luloide fresc: Eichmann, Luz de domingo
Cojón de sastre: FlashmobHom dóna un gran pas en sa evol·lució quan, superats aquells d'herència social, comença a crear fluxos de treball propis, eventualment encriptats, optimitzant definicions i procediments d'etiquetatge i catalogació que, ben que puguen ser d'ús unicament privat, gastarà com a regles i el permetran d'organitzar-se, aprofitar i millorar els passos que ara camina i possibilitaran la implementació de més codi futur. Baixant al concret: una programació de rutines personals de càlcul via computador, una normativització d'escriptura de dates, una convenció de binomis color-temàtica, una estructuració de les notes que facilite el seu retrobament, resumint: un estudi sistemàtic de regles que aseguraran un perfecte trànsit de la informació i una efectivitat de les accions, especialment en activitats que desagraden i que, lluny de gaudir-les, es vulguen mecanitzar. I tot açò per a donar un dels més importants passos evol·lutius d'una vida [fora, clar està, del circuit comercial al que pertanyen comunió, primera borratxera i matrimoni], a saber: crear-se un mètode, amb majúscula.

Algoritmitzar-se, a saber.


L'únic perill és la possibilitat de quedar atrapat dins d'un bucle infinit que no convergeixca mai sinò a escala atòmica. Que m'estic tornant boig? O friki? Bojos i frikis els japs. Ale, us deixe un video new age de Sagan, però la musiqueta, pos no mola! A mi me recorda al ballo del potere, però no se pareixen en res. Ale sanguangos. Salut i yakitori!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja fa temps que et seguisc, 27 anys , de vegades eres clar i diàfan, d'altres em costa seguir el fil d'algun escrit, però sempre m'agraden per originals.

Denkersaugetier ha dit...

aarigato gozaimaaaasu