11.11.09

PhD Repoor [Tsukuba]

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: La ley Innata [Extremoduro]
Cel·luloide fresc: Millenium I
Cojón de sastre: PVAcí estan les meues crítiques al sistema capitalista opresor. Recordeu-les anònimes, pel que puga passar:

Ara mateixa, a un recent llicenciat en físiques que no pot obtenir beca per a començar el seu doctorat la Universitat el contracta com a Tècnic Superior de Suport a la Investigació. Com al seu company que sí obtingué beca li paguen vora 1000€ mensuals a ell li pagaran igual. Per a tal fi, i amb la titulació que té, se li ha de fer un contrat laboral de 25 hores semanals encara que en la pràctica serà treballador full-time i ho sap. També ho saben els seus captors. La Universitat de València i les seues fallanques i subterfugis.

Ara mateixa, el CSIC paga a un estudiant de primer any de doctorat, si és menester per al projecte en el qual col·labora i per tant per a la seua investigació [per a la seua tesi realment], un vol d'anada i tornada a Japó [posem que allà hi ha unes instalacions que necessita]. Per aquesta estància l'investigador serà pagat amb 96,76€ diaris en concepte de dietes i un màxim de 159,87€ diaris en concepte d'allotjament. A banda, com que haurà de fer shifts [torns d'horari arbitrari, inclòs nocturn] i per mancança de transports públics a certes hores, se li permet llogar un cotxe. Repetim: doctorand de primer any, diners públics destinats a investigació, 100€ diaris per a dietes, un màxim de 160€ per nit d'hotel, lloguer d'un cotxe.

Este estudiant dina per 7€, sopa per 10€ [tal volta fa temps que no es revisen els ratios de cost de vida] i encara que el buscara a conciència seria incapaç de trobar un hotel en la zona que costara la mitat d'allò que li poden pagar.

Este estudiant té algun company que es justifica d'aquesta manera: Vist que te paguen un sou indecent [i en això l'estudiant està d'acord: el fet que l'atur haja explotat no ens ha de fer oblidar que el mileurisme era un hàbit que voliem eradicar] i vist que tens un contracte de merda al menys aprofita aquestes oportunitats.

Al nostre estudiant, que no sap com restar peres menys pomes, no el convenç massa allò de compensar dues injustícies de sentit oposat i troba a bé criticar-les ambdues.


Si em busqueu em trobareu! A la control room d'ATF per a ser exactes! Al remat res d'anar-hi a Kyoto que igual currele el capde. A la pròxima serà. Quin oix rotar i que te torne gust de peix! Yeah! Salut i tempura!

5 comentaris:

Vicente ha dit...

Si, jo tambe me queixaria :P Crec que si vols pots renunciar a les dietes, que te pareix? :D I si no pots renunciar a elles, me les pases a mi que no me sentire malament ;)

Denkersaugetier ha dit...

Jajaja

Jo si vols les dietes te les envie: gust a peix hasta en els rots!

Arrr!


[A més, parlava d'altra persona!]

korrey ha dit...

Se t'ha colat la paraula "mileurisme" quan volies dir "submileurisme"... gràcies a la neollengua la gent creu que cobra un kiloEuro al mes i resulta que la majoria en cobra menys :-S

Denkersaugetier ha dit...

Vols dir que la majoria en cobra menys? Aleshores estem pitjor del que em pensava... Arr!

Anònim ha dit...

M'agrada aixo de criticar ambdues postures.

x