7.11.09

108 [Tsukuba]

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: Amor marinero [Macaco]
Cel·luloide fresc: 3 días
Cojón de sastre: LingoA dia de hui he visitat l'Ushiku Daibutsu conduint 30 quilòmetres per l'esquerra. I he fet fotos d'arbres tapant-lo:

DSC_0790

Evidentment la càmera no donarà compte mai de les proporcions de la mole.

DSC_0773

Ací es pot vore, sia el daibutsu sia la nephila clavata. L'estatua se podia escalar, per una sèrie de pisos temàtics i ascensors fins a l'altura dels pits de l'innombrable on hi havia sis finestres. Omm.

DSC_0748

A meitat autopista al cel: la sala dels 3000 budes d'or. Jo n'he comptat 2983. Si fóra per 1 o 2... però 17 ja em pareix una estafa. Recontraomm. Al remat. No sé. 'Sapiencias tan lejanas como para que se las creyera fundamentales'. Tanta figureta no val més que el gaiato d'eixe senyor però el lloc impressiona per eixe equilibri entre xic [iki?] i kitsch que només es troba al Japó.

DSC_0741

Recontraomms del claustre de la mare de Déu de la Salut! Ací ve Giotto i arrambla, encara que siga per a fondre i fer aureoles.

DSC_0792

Yeah. Fins ací tot. Ai Nihon... com haurem d'acabar? Con tus cositas...


Doncs yeah yeah yeah. Aci en Tsukuba, yakitori i sake! I al s'endemà a Tokyo amb els aacheners. Se la beguem! Salut i tortetes d'eixes com si foren papes però més groses!