1.7.09

Jodler

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: My love's in Germany [Silly Wizard]
Cel·luloide fresc: Gran Torino
Alfanumèriac: Sostiene Pereira

Cojón de sastre: Mahuella


Dissabte hi havia boda a Bolzano i els fotògrafs vam ser uns quants amics de la parella però com que les fotos són privades i no és plan en posaré algunes de la volteta amb bici del diumenge i de Soprabolzano, on pujàrem amb el telecabina. Queden per al record com si del bodorrio foren.

DSC_0009

Veus eixa mà allargada? És el telecomandament a distància dels xinesos de l'ebay a dos euros. El manual de la Nikon desaconsellava composar amb el motiu al centre però jo m'he pres una llicència poètica que els japonesos mai acceptaran.

DSC_0015

L'esglesieta de St Jakob està a un monticle pujant a la muntanya, com una mena de bony d'aquesta a mitja altura, no sé si m'explique. I pujant al bony trobes només una casa on una dona cuida l'hortet envoltada de gats que veges a vore si no estarà collint herbes màgiques per a pòcimes d'amor i desventura i colorín colorado.

DSC_0025

Miracle fóra! El duomo de Bozen en ple ull de peix. Ahí dins a la que te descuides mèc, ja t'han pres el pèl. Per això hi ha que anar amb peus de plom. I bales d'argent.

DSC_0029

Provant la tècnica de l'agranà [el barrido] ahí en la Praça do Walter [lo del portuguès és per fer-me el guai]. Eta nik, txoria nuen maite [çò també]. Ella estava quieta i el món girava veloç al seu voltant.

I esto es todo loritos, un cap de setmana memorable, com heu pogut vore de les fotos de la boda.


Jo ja he entregat la tesina de màster i el divendres la presente. I en acabant, el dilluns, dos setmanetes a Oxford, a este college. Ie, doctoreu-se! Salut i panga, el peix!