10.7.09

Isis [Oxford]

Wish you were here: Jesus College, King's Arms, The Royal Oak


Hi amics! Arribat el weekend seguiré amb la visita turística de la que ja posaré fotos més endavant. Ahir va ser el sopar del grup d'investigació al Jesus College i bé, hablando del rey de Roma por la puerta asoma. El plan de ataque era este: ciris en la taula, mig cambrer per barba, la pintura de no sé quina regina d'Anglaterra presidint el privé, les botelles d'aigua amb l'escut del college grabat (que són tres cérvols sobre fondo sinople), també grabada la coberteria d'argent, el peix amb salsa de llima i coriandre a les set del vespre, en lloc de cadires butacons amb rodes, vinga al protocol. I de moment el cap de taula diu un nom que desconec -jo- i se coneix -ells- que era una tradició del college i un de cada tres a canviar de lloc en la taula, a rodar per a socialitzar. I mentrimentres vinga al pa, vinga al vi i vinga a la mare que els ha parit. Tot de bades, que si el crio de la piedra filosofal arriba a estar per allí d'aventuretes encara s'acopla al piscolabis. I encara més. Després les cervesses se feien a un pub ple de gent amb kilt. Ull, vestida, no disfressada.

Hui, per a acabar de rematar-ho, me diu un company d'anar a sopar a les 5 de la vesprada a un pub amb ell, un altre i un altre que sol·luciona cubs de Rubik de 6x6x6, perjura. Sopar volia dir enganxar una pinta d'ale amb altra fins que ja no li notaves el gust a la lamb burger. I aixina va, que encara me dura l'aiguamoll.

I sense més revisió publicat queda. Nihil obstat. I si en Oxford, que és on fan tants diccionaris, uno no s'entera imaginat ací.