20.7.09

Back [Oxford]

Wish you were here: Oxford Museum, Alice's Shop, Oxford Castle, Museum of Natural History et Pitt Rivers Museum, Museum of the History of Science, Port Meadow, Christ Church


San S'hacabat. Dos setmanes per a instal·lar un programa que no s'ha instal·lat. Ahí van algunes fotos descriptives, perquè la musa se quedà en la frontera sens passaport.


DSC_0288

Un dels colleges sobre cel cremat. El college és on fan vida els estudiants i alguns se poden visitar i altres no. Este és dels que no. S'intueix pel mur.

DSC_0290

Anant a la font del gat una noia i un penjat. I també un cementiri que aparegué de sobte ple de creus no oficials que no sé si seran anglicanes o d'inspiració cèltica.

DSC_0302

Açò és un de visitable. Concretament el Jesus College a llurs estances m'allotjava. Però jo estava a una casa més comú a l'altra banda de la Ship Street que també els pertanyia. A l'embornal, si l'obríreu, voríeu córrer un riu de cagallons amb regust acadèmic.

DSC_0308

Panorama a gran angle que mostra la solana que va caure durant dotze dies sobre High Street. Vinga factor quinze tots *empastrats.

DSC_0335

Spring Offensive: Ganyans provocadors atrinxerats davant l'edifici més antic d'Oxford, una torre saxona que no es mereixia l'insult de la música moderna. M'ho vaig passar rebé.

DSC_0396

Meadow a prop del Christ Church. La típica foto de l'arbre que després analitzen els psicòlegs. Un meadow no és un prat? Quin tractat estableix la frontera entre el nom comú i el propi? Quin tesaure s'autoinclou?

DSC_0422

Astò es un cérvol al museu d'història natural. Una col·lecció exquisita, al menys per als no iniciats. En qualsevol cas, ja l'exposició en si mateixa és història, els cartells informatius, els pots de formol, la densitat de peces i com estan ordenades... un museu digne de museu.

DSC_0429

Hartorretrato. En primer pla pedres, en segon lerenda i als fons el manso. O, més rigorosament, roques uràniques de formació primordial, exemplar d'home sàpiens curiós i esquelet complet d'apatosaure juràsic.

DSC_0431

Doncs esta s'anomena 'Matriu de naturalesa morta'.

DSC_0020

Bo i açò és ja la hartistada del segle. Hartistas del mundo, muñíos! Si la foto està adreçada vos assegure que és bonica però, què he de fer!, no podia desobeir la pulsió que sentia envers l'acció modificadora. Los movimientos de la tierra son dos, rotación y traslación.

DSC_0030

Açò, i el de dalt, és Port Meadow, un prat que pertany als ciutadans lliures d'Oxford [Freemen of Oxford deia la guia, i jo no podia ometre tan peduntant expressió] des d'els anys de matusalèn. Les vaques i els cavalls, al que els toque, a la soga.

DSC_0039

I per a acabar el saló del Christ Church College on es graba el soparot que es fan els Gryffindor i companyia. Jo no volia fotografiar-lo però, vist que tots ho feien i que tal volta podria vacil·lar algú, doncs ahí va. Bé, ho *ahueque. ¡Librepensador el último!


Ja no sé ni el que és però estos videos estaven per ahí. Este i este. I esta cançoneta. Salut i fish&chips!