2.6.09

TriRhena

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: A galuppa [Canta u populu corsu]
A la pelu m'han dit: E' guete!
Cojón de sastre: WilhelmusDIPAC'09. Workshop on beam diagnostics and instrumentation for particle accelerators. Basel. Die Schweiz. Però de fotos hi ha el que hi ha, que no és molt.

DSC_0134

Per exemple esta d'una estatua a contrallum a voreta Rin. Això que veu un dit amunt del cap un poc a dreta és una taca del sensor de la càmera. Què? Al menys alguna utilitat ha tingut la foto...

DSC_0136

Ahí al Rin els ganyans de la zona lloguen flotadors i es deixen dur per la corrent. Com si no ho féren de normal. Cràpules. Un troç més avall els pesquen amb un garfi i ale, a amollar els francs a 0.8 euros l'ú.

DSC_0146

Açò és una compo en plan diagonals que per a cagar-se la guala. La foto de los símbolos ocultos lolailo. Masones y rosacruces tots estan *avivaets de puces.

DSC_0165

Vista des del Basler Münster, id est, la catedral. A la banda de fora les teules rogetes i el riu. A la de dins un insecte s'arracona sobre un vidre badat. Tú mismo.

DSC_0193

I per a acabar una foto de mostra de la línia de la font de llum sincrotró que tenen al PSI, Villigen. En roig quadrupols, en groc un sextupol i en altres colors altres coses que no conec.


I ara, vist que el post m'ha quedat una merdaca, vaig a posar sal a la ferida. Primer l'atlas etimològic mal traduit de l'alemany, en després la páchina del idioma andalú, i en acabant un parell d'enllaços als fòrums de val.com. I post redonet. Salut i flashos de gel!