22.4.09

Procrastinaes [Bordaes fünf]

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: Pirat's Sound Sistema
A la pelu m'han dit: Mi nombre es Harvey Milk + La duda, The Hulk, American Beauty
Cojón de sastre: XT[Falles '09 Edition] Hi ha valencià que viu les falles participativament. Hi ha qui les viu com a espectador actiu. A banda hi ha qui les odia, per molestes, i no entra al joc. Fins ahí bé, opcions. Hi ha, després, qui les necessita com a ciutadà passiu per a fer la seua orgia totalment deslligada d'ofrenes i passacarrers conscient, però, de que la festa que ell ha convertit en bacanal d'alcohol i fem als carrers no podria ser sense lligams culturals, o al menys, de que tot allò que percep com a pur atrezzo és l'únic que la diferència d'una borratxera als carrers de Chicago o Copenhagen.

Per a ser un lliurepensador no s'ha de llegir mai. No saber coses és l'única forma de no estar contaminat per coses. El lliurepensar és autoincultura preventiva.

La d'informàtic de hardware i reparacions a domicili [la d'informàtic de color ivori i cables de connexió no estàndar] és una professió intrínsecament decadent. És netejar un teclat amb dos plomades per si els pèls, és fer la vista grossa, desenfocar-la més bé, a les carpetes que el client amassa i les pàgines que visita, treballar en cadires prestades sempre temporals, on als silencis en què el sistema operatiu reinicia s'ha de compartir l'alè parlant doblement del temps: de quin oratge i del que tarda la màquina en recuperar-se...

'Sefarad no es una, son más'. Proverbio inventado ladino judeoespañol de corte separatista.

Vaig tocar la Muixeranga al cementiri de València, en l'acte als republicans morts en la repressió franquista amb motiu del dia de la tercera. Per un moment em va parèixer vore molts punys alçats mentre sonàvem. En després vaig comprendre que eren senzillament braços estirats que aguantàven càmeres compactes.


Dissabte a Erice [Sicilia] comença un cicle de conferències sobre acceleradors i física mèdica i la meua tutora ha tingut a bé enviar-me a vore què es cou. Jo si es couen arancini di riso allà que me'n vaig i ja posaré fotos! :D Us deixe el link d'açò, i açò ,i el del Diccionari Afectiu de la Llengua Catalana, que a més queda fixe als enllaços. Participeu! Ma que costa últimament çò de mantindre el blog! Salut i cannoli alla ricotta!