4.4.09

G-20 Refundatio

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: Omertà, onuri e sangu [La musica della mafia]
A la pelu m'han dit: Jesus Christ Superstar, Intervista col vampiro, 88 minutos
Cojón de sastre: Wunde


Ahora que vamos despacio, ahora que vamos despacio, vamos a contar mentiras ¡tra-la-rá!, vamos a contar mentiras ¡tra-la-rá!, vamos a contar mentiras.

Por el mar corren las liebres, por el mar corren las liebres, por el monte las sardinas ¡tra-la-rá!, por el monte las sardinas ¡tra-la-rá!, por el monte las sardinas.

Antes que íbamos deprisa, antes que íbamos deprisa, acabamos las sardinas ¡tra-la-rá!, se agotaron las sardinas ¡tra-la-rá!, nos quedaron las espinas.

Refundamos el sistema, las liebres de las chisteras, nos cagamos en sus muelas
¡tra-la-rá!, les llenamos las neveras ¡tra-la-rá!, yelpueblounidojamaseráááááá vencido.


Sí, my friend, sí. Acaba de ixir la Rita en la canal nueve. La mala puta diu que ha pensat obrir el port turístic de València a tots els valencians [ixe port que vaig trobar enreixat i ple de zones privades l'última vegada que hi vaig anar a passejar, farà uns mesos]. Vol fer-ho un lloc de trobament públic, un lloc d'esplai en familia [ara que, com han dit a les notícies, ja no van a fer ací més regates i, com ha deduït la senyoreta, ja no hi vindran més visitants d'eixe perfil]. I encara hi ha qui no es creu que València és una ciutat que viu d'esquenes a la mar. Cony! Si ens han forçat! I encara hi ha qui pensarà que una cosa tan característica a les ciutats costeres [Barcelona, Donosti...] com és el port esportiu o pesquer obert al ciutadà per on passejar és un regal que ens fa la faraona. És el mínim mala sangonera. Ale, salut i tenca pudenta albuferenca!