23.4.08

Poenta e musei

19042008349

La primavera ha arribat a Prato della Valle! Pose esta foto perquè no en tenia una del museu del precinema, col·lecció privada de Minici Zotti, molt interessant que vam visitar a Pàdua dissabte passat. Se poden vore un cabàs d'artefactes òptics que s'usaven des del segle desset per entretenir l'espectador, com llanternes màgiques, visors estereoscòpics, diorames o una capsa oscura. Recomanadíssim si se viatja a Padova. L'ama de la col·lecció ha viatjat per tot el món fent espectacles amb aquests instruments. A mitat de maig en voré un ací. Ja conte més.

19042008348

Visita a l'Orto Botanico de Pàdua, el jardí botànic universitari més vell del món, patrimoni de la humanitat, com tot lo demés que n'hi ha al planeta, McAuto, petrobarrils i furgadents inclosos. De vegades me meravelle de com el món està ple de coses. I de llocs. Bé, el jardí tal volta interessant per als amants del verdet, per a mi bonic i poc més. I si tens *set pixa i beu al gallet.

20042008351

Diumenge a Venècia amb Elena. En principi solana, turistes i les fotos de sempre. L'aigua semblava Blue Tropic, de Rives. Però realment la ciutat és un lloc a descobrir, ple de racons vius i negociets de llunàtics als que mai entren els forans. Que ho se jo.

20042008355

Foto il·legal feta al Guggenheim de la capital de l'albufera vèneta. No s'aprecia molt bé el canal de l'esquerra, menys encara el Mondrian de la dreta jo crec que per la pressa d'acabar, eixir i menjar-se un bon cantell de mortadela i pà d'ahir que teníem ben *ambolicaet.

20042008358

Panxa prominent, somriure de berraco i un monyo elvissià que ben podria provocar depressions i suicidis, i en la mà un dels cache de la illa. In: golden turtle. Out: molleta angioletto. :D


Recta final de les pràctiques. Este finde a Mòdena, el següent Firenze i Siena. I més avant ja vorem. Se quedaran possiblement pendents Roma, Ljubljana, Gènova i les cinc terres, Innsbruck i München amb Neuchswanstein i tot el sud de la bota. Llàstima. Jo me n'he d'anar però, que ací han arrivat els padanistes i qualsevol dia m'enganxen a bastonades per migmoro. Ale canalla. Salut i minchar rechional valensiá i tot això!