13.3.08

Laurea

laure7

No tinc fotos del discurs ni de la proclamació però hi ha testimonis que poden assegurar que va fer una explicació fantàstica de la falla i que va treure un cent deu e lode, que ve a ser la nota màxima assolible. El funcionament a Itàlia és senzill. Acabats els exàmens de la laurea trienal o de la spezzialistica ú ha de fer una tesi. El dia que te toca la defens davant un tribunal i, mentre s'espera unes hores la decisió del jurat, s'ix fora i se fa un rinfresco [una *xocolatà en cristià]. Abans d'anar a menjar, però, els amics del laureand li fan llegir un papir on se conta en vers les aventures i desventures del jove en qüestió. Cada vegada que erra al llegir li toca empinar el colze. I aixina ad infinitum. Ahir va ser la festa d'Elena. Dalt el començament del papir.

laurea9

La laureanda disfressada de dama de la cort llegint el papir. La botella de Parmalat estava plena de proteïnes i anhídrids carbònics i nitrato de Chile i ferro com les llentilles. Ron i cola duia.

laurea10

Mireu la ma esquerra! No pot negar que és italiana... Total que duia també unes estrelletes i havia de donar-les al personal casual diguent-los ciao stella. S'han vist de pitjors, he de dir.

laurea12

Foto final dels Erasmi assistents a l'esdeveniment. D'allà cap aci: Linda, Dott. Elena, Jo, Francesca i Giuly. I d'ací cap allà els mateixos, però n'hi ha que invertir l'ordre dels noms.

I li feren molts regals i n'hi havia vertaderament molta gent i fartàrem com sangonera i al remat guanyà l'esme i el trellat. I tots a casa, un d'ells amb una laurea baix el braç. Demà altra vegada a Verona i el diumenge a Valentia! Salut i vin brulè!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Dona-li les felicitacions a Elena de part de ton pare.

Molt bona la del Moldavo, en un tres i no res et montes una historieta guay, clar tu eres una persona rara, de eixes que no n'entren 2 en un duro.

Volia haver-li donat anims a Elena abans del exàmen, però se me'n va passar i ara ja no ve a conte dir-ho.

Ala un petó, fins diumenge.

Ah !! i al menys no han guanyat els pijors

au salut !!