3.3.08

Cavalese

DSCN2214

Cap de setmana al Trentino a casa de Roberto amb motiu de la visita de Dhruv, a la foto el que queda just a plom del plat de Speck, Südtirol geniessen. I tant que geniessen! La foto la feu l'autodisparador invisible.

DSCN2220

A les pistes d'esquí fent el fava. Els dos xicons que m'acompanyen
, Roberto i Dhruv, feren snowboard, mentre que Snoopy, Giulia, Elena i migo tinguérem prou amb un trineuet llogat. Ie, i a cent, cent deu, i les corbes a peu. Més que meló.

DSCN2255

Elena. I Snoopy. En ixe moment sonava en l'aire una de Giovanni Allevi, per lo menos.

DSCN2256

Ojito a la compo! Ojito a la llei dels terços! A la força diagonal. Meravella! Magnetisme! Stinco di maiale que me vaig fartar per a dinar!

02032008281

Per ordre de proximitat. Cortineta de punt típica de casa dels pares d'algú i planteta que no necesita aigua. Casa de fusta de gente bien. Paisatge que lleva l'alè.

DSCN2258

Dhruv, jo i Giuly rotllo contrapicat a l'Arena de Verona, ja el diumenge. L'Arena és un xicotet coliseu que gasten com a escenari per a espectacles, generalment òpera, i que se plena de turistes alemanys rojos com a gambes. Meinen, vorsicht, Besen, alt, Gefühl, aussteigen i tot això.

DSCN2262

Detinguts per no anar a la moda veronesa. Cabrons. No me dixaren posar-me les ulleraques de sol que duia a la butxaca. Ací baix teniu la foto despedida.

DSCN2248

2 comentaris:

natxo ha dit...

conta tres per la cua, mira ixa foto gañaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!

Denkersaugetier ha dit...

yeeeeeja! Yeeeeeejaaaaaa!!!!

yeeeeeeeeeeeeejaaaaaaaaaaaaaaa!