17.2.08

Ferrara Zavatta

16022008230

Dissabte de visita a Ferrara, al cor de l'Emilia Romagna. Per ordre d'aparició jo, Giuly, Elena. Giulia és eixa xica amb cara d'Erasmus que faria de mescla si açò fora la foto d'un cantell.

16022008231

Duomo de Ferrara a Ferrara. A la dreta i fora d'enquadrament hi havia un mercadet on comprar productes típics de les diferents regions italianes... és a dir, cannoli sicilians.

16022008234

Foto del picnic preparat per l'amfitriona i engolit sense mastegar prou a un dels parcs de la ciutat. L'àpat incloïa productes de la terra de putissima mare [piadine, coppie de pa, embotit de la zona, pasta, frittate], una ensalada que ningú va catar donada la quantitat de productes anteriors i un fals Twix del Lidl com a postre. Quin goig! :D

DSCN2097

A West Park fent el pallasso com si el temps no passara... :P


Ah! I hui diumenge, antes d'anar a la mostra d'il·lustració Dal fuoco alla luce m'he comprat amb diners d'Elena una Polaroid I-Zone en el Flohmarkt de Prato della Valle per 5 euros! Ara falten les càrregues. Toma fotos que faré! Casi com les del Secret Museum of Mankind. Probablement posiblement segur me toque anar-me'n a Gibraltar per motius de treball uns quants dies. Uffa! Salut i pescaito!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Da sabato mi è rimasto il sorriso sulle labbra :), quando avete voglia di fermare di nuovo il tempo, io vi aspetto! baci&giacconi
Giuly

Anònim ha dit...

E il 2 lo fermeremo a Verona!! Con Druhv e tanti giacconi!! E poi c'è la Pasquelena e la gita a Modena e...insomma mi sa che ci saranno pubbliche lamentele perchè il tempo non andrà più avanti!!
Bacini alle mie due stelle!
Elena

Cassius ha dit...

Ah gut ihnen zu sehen! Wie geht's bei euch?
Machts gut!

Matthieu

Anònim ha dit...

Hei Matthieu!! Wie gehts??? Hier alles ganz gut!! :D!!! Wann kommst du bei uns um ein super pic nic zu machen ;)?
Elena

Denkersaugetier ha dit...

EYYY!!! YIPEEEEEEE!!!

PARTY IN MEINEM BLOG!!!!

Hei Matthieu! Erzählt uns was von dir! Was machst du gerade? wo bist du? Mit wem? hast du schon gegesen? Welche Farbe sind deine Unterhosen?

PICNIC MIT ESCARGOT JETZT!!!

PICNIC MIT ESCARGOT UND CHAMPAGNE!!!

FRANZÖZISCHE LEUTE, LASST ASTERIX UND CELTIC TRIBES IN RUHE!!!!

Anònim ha dit...

con gafas rotas o nuevas jajaj sigues guapo guapoo