4.2.08

Beritats

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: Tokyo Hotel auf Deutsch
Cel·luloide fresc: Mio fratello è figlio unico hop, Desmontando a Harry hop hop, Little Miss Shunshine hop hop hop

Cojón de sastre: SemáforoNo, jo no veig cap sèrie. Des del Dr. Slump, Beverly Hills, Más allá del límite o Farmacia de guardia que no ho he fet. Ja no ho feia amb Friends ni Dawson crece i no ho pense fer amb House, Anatomía, Heroes, Perdidos i tota la matraca de sagues de moda sense final planejat a descargar de internet la última temporada en inglés. No le pasa nada a su televisor, no intente ajustar la imagen, es solo más de lo mismo. Que no dic que no, però jo no.

'Mi scusa ma non abbiamo liso bianco, c'è invece liso cantonese'. Com pot ser que al xinés s'haja acabat l'arròs blanc però no l'arròs a la cantonesa? No és el primer un ingredient del segon? Meravelles de la societat de l'envàs i la criogenització kungfú.

'Genau wie Adolf sitz ich hier, die braune Masse unter mir.' [Llegit a una toalet d'Heidelberga]

És precisament perquè no sóc cristià que he de donar almoina, perquè no puc creure que el pobre ho és per elecció de Déu i he de pensar que les circumstàncies de la vida són impredictibles.

I no és el fet de mantenir ambdues grafies castellanes b i v per a un mateix so i sense regla d'ús un cas d'aquella tendència moderna, endimoniada i cega que s'anomena 'respecte a la tradició'?

'Alles hat eine Ende, nur Würste haben zwei', segons li digué Fulanito a Menganito en un alemany un poc millor declinat.


02022008224


Foto intel·lectual del finde a Bolzano pa tancar esta castanya d'entrà escrita pa buidar el cap de monaes. No sé tú pero yo en el teclado del trabajo notengoenie. Tomatemazo quetomatà! Salut, arrop i tallaetes!