1.1.08

Feliz año huevo

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: Pep Botifarra
Cel·luloide fresc: ¿Y tu mamá también?

Cojón de sastre: KuleshovEsteu de bon any. Feliz 1994. Feliç any ou. Ahir me digueren en un missatge que Pare Nadal estava en el meu llit i no se què d'un Volvo. Subnormals.

Als que sempre volem ser especials i diferents mos han fotut. Han sigut, com de costum, les masses. Com està d'antimoda ser també un paparruchas mos han tallat les ales i ja no tenim una postura original per a adoptar, de manera que me tocarà anar amb pinces per a no acabar criticant els nadals i ser ú més. Per això diré que encara que al meu parer la celebració massiva de festes cristianes té un puntot d'absurd, tenint en compte el percentatge de celebradors que són cristians i la intensitat amb la que participen, són les cites paganes les que menys respecte me mereixen. Sí, sóc un rar. Gràcies. I és que s'envolten d'un un cacau pseudonewage que ningú comprén [rituals màgics inclosos] i al remat no passen de la simple festa bacanàlica d'alcohol i sexe implícit.

Ahir aní a la discotenca amb motiu de la celebració pagana de Sant Silvestre. La discotenca és un lloc on la gent va a ensenyar palmito. Te poden dir que no, que els agrada ballar, que els agrada la música, però van a ensenyar palmito. A coneixer gent no perquè parlar no se pot. Ideal per a festes paganes. Tu vas, pagues els trenta euros necessaris per a seleccionar econòmicament als teus companys i companyes de ball, te prens la consumició que te regalen, gràcies, i a ensenyar palmito.

Serà que m'estic fent jove.

El projecte per a l'any nou és, a lo millor comprar-me una réflex i començar a aprendre a gastar-la. Notes que l'alomillor va inclòs en la formulació del projecte. I notes que el projecte no inclou les paraules salut, bé, pau, amics, felicitat.

Bé amics, pau i felicitat per a tots! Salut!

Tinc una gràcia molt bona, la que m'ha donat Sant Pere, quant veig a una xica guapa se me'n van els ulls darrere...