11.12.07

Trattoria11122007104

Foto del pranzo de hui a la trattoria més propera. Una trattoria és un restaurant on te fan el menjar que te podries fer tu a casa [ull, tu, no jo], i sol haver també menú per als treballadors a preu no massa car. Esta típica trattoria italiana amb menjar típic italià a una caseta típica veneta està regentada per xinorris [d'açò Manu Chao faria una cançó]. En sentit horari trobem: la font de grana [no hi ha un plat de pasta sense la seua font de grana propera], una llanda allargada de 33cl. d'una coneguda marca de refresc [no s'aprecia la seua llargor però és inusual], spaghetti all'arrabiatta [i.e. espaguetis amb tomaca i ceba] i la variada safateta de l'amaniment on hi havia dos oliers i dos salers. Ah! I el tapet de baix, de paper, calcadet del dels merenderos de Pinedo. Están locos estos romanos.

11122007105

Presepio a Porta Savonarola que penge a petició d'un lector secret i gran admirador meu de tota la vida que m'ho ha demanat com un favor personal. I jo faig els somnis realitat.

11122007106

Foto clandestina que he fet a una festa de laurea. Se pot vore a la recent dottoressa disfressada i amb mitja trompa llegint el seu papiro. Si, en llegint-lo, erra, ha de pegar un bon trago, i no duu precisament aigua a la petaca. Este ritual comença en acabar la defensa de la tesi davant el tribunal i s'allarga fins la nit.

11122007107


2 comentaris:

natxo ha dit...

no estas patint, paajaro!

Denkersaugetier ha dit...

auuuu auuuuuu hombrelobo en paris