10.10.07

Vertical 17

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: Giovanni Allevi
A la pelu m'han dit: 'Una lengua es un dialecto con un ejército y una marina' Wpe
Cel·luloide fresc: El novio de mi madre + La última legión, Planet Terror + Piratas del caribe iii, Una historia verdadera
Cojón de sastre: Pilòt


El joc de les definicions se juga: Partim de A i arrivem per camins lògics a B. Redefinim A però seguim acceptant B per al nou A.

El vell amic joc de les definicions, que se juga de forma inconscient, que penetra per porositat i que abans de la nit negarem per tres vegades. A duu a bé, bé és implicat per un nou a. Simple, vell amic. Te conec. T'he vist infinitat de vegades passejar-te, picardia, pels meus i d'altres llavis.
A a B, B de A'. Sempre igual.

S'han donat condicions favorables, les fronteres lingüístiques amb el poc dialectalitzat castellà [la mancança no diré si imposada de parlars de transició] afavorixen la necessitat d'una llengua a esta banda, les fronteres polítiques amb el nord afavorixen la diferenciació d'esta llengua de l'occità.

Vell amic joc. Te conec.


Encara al buit entre acabar una etapa i començar una altra. La de Planet Terror al final tant de parlar i me va divertir, evidentment, que si no quina merda blog seria este! Enllaç a cosa.