12.9.07

Contraes [Bordaes zwo]

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: OST Trigun
Cel·luloide fresc: 13 Tzameti [Sí, però sense tràiler!]
Cojón de sastre: HMPrimera, no aconseguireu mai que me pose violent al volant. Ni tot el tràfic anant-me en contradirecció, creuant perpendicular, aparcant en cordó al bell mig. Mai.

Segona, Ignacio diu que tu li manes a un xiquet escriure un conte de templers i a qualsevol editorial t'ho publiquen. Encara, encara. Rosacruces, masones, illuminati, wiccans i teletubbies tot lo mateixet.

Tercera, un poser no rep les sensacions d'una peça de música sinó del fet d'estar escoltant-la. Un poser no experimenta allò que veu a un film sinó el fet d'estar vegent-lo. Un poser mai intenta aïllar l'obra del context-poser perquè és l'obra la que dóna qualitat al context-poser malgrat ensorollar tota experiència artística. Un poser escriu un blog. Mort al poser.

Quarta, si la intenció del futbol profesional fos majoritàriament esportiva fa temps que hagueren posat càmeres per a decidir en temps real les possibles violacions de les normes del joc. Si la intenció del futbol profesional fos crear espectacle i polèmica fa temps que hagueren decidit no posar eixes càmeres i confiar en un àrbitre que no ho pot vore tot i explicar-ho tot amb el el futbol es así. I ja podem dir que a ixe panxut que fuma puros bufanda al coll li agrada molt l'esport.Sabieu que capir era una paraula valenciana i ve clarament de capire? I alhora de allora? I llur de loro? I que fins a la seua separació, a Txecoslovàquia hom podia parlar d'un únic idioma txecoslovac? I que Lo Cartanyà ja no sap si és d'ací o d'allà? Jo abans d'algun moment no. Després, pos ja ho vaig saber.