11.8.07

Bordaes

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: Cherokeemix [Tirehtöörit]
Cel·luloide fresc: Ja en tenim prou
Cojón de sastre: DéuEn algunes sales de cine estan penjant cartells que avisen de que Planet Terror conté problemes de veu, ralladures en la imatge o troços de pel·lícula cremada [entre altres perletes] per decisió del director, que ja aparèixen a l'original. L'usuari del cinema que no ho és de la frikosfera no sap, evidentment i comprensible, distingir entre una pel·lícula amb problemes tècnics o una altra amb problemes de director, és a dir, quan es involuntari i quan provocat. Saps tú si no t'ho diuen? Posers!

Me encontré por la calle con tigo-cuando-eras-niña y te pregunté qué querías ser de mayor pero cuando me di cuenta que yo también era un niño no pude* aún entender tu respuesta. [*Per diferències de software, per configuració inicial, jo què sé, complete el lector la imatge mental de la situació]

La ley de la selva versión dos. Una de cal y otra de cal, no todo es blanco o negro, hay matices de negro, al que madruga dios no existe y varias reglas más a aprender, cabrones.

El límit infinit de la mescla, el mestissatge i la fusió és la pèrdua total de la diversitat i els colors, és un batut ACE. Com ho arreglem ara?

Qualsevol llibre titulat 'El misteri de...' és com qualsevol peli amb un negre graciós amic del xic o com qualsevol frase que incloga la expressió 'els quals', i.e. una puta merda.

A Aachen, dic un lloc totalment aleatori com podria dir-ne un altre, se viu millor. A València no està mal: ú va al restaurant amb roba nova que comprà a la gran galería, te llevo a cenar, després al teatre i si ningú ha comprat el seient de davant vorà l'obra com un rei. Caos circulatori i al llit. Però a Aachen se viu millor. És una questió d'actitud, d'educació de la gent des del bressol, què és una bonica paraula. De que la gent vol ser feliç.

Total dos de cal.


Ací estaem. Fent i desfent i esperant el futur pròxim i llunyà, per este ordre. Salutacions, fill dels cinc mil anys.