7.7.07

Alpträume letzter Nacht

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: Branduardi
A la pelu m'han dit: 'Caminante no hay letrina, se hace letrina al cagar'
Cojón de sastre: Stanford


Ahir vaig somniar que pujava a una macchina del temps [3 portes, d.a., e.e., c.c.]. Total que amb la macchina te podies moure avant i arrere, i a abans i a després, però als retrovisors sempre se reflexava l'espai al punt temporal que anomenem present, inversió de coordenades inclosa. I quan obries les portes tornaves automàticament al món món i si t'havies mogut podies trobar-te dins una font, parat al mig d'una autopista de tràfic pesat o incrustat a l'escaparat d'un Caprabo. La cosa és que vaig viatjar als temps antics en què als guerrers se'ls arrancava un ull només nàixer per a que a l'altre món pogueren vore, per allò del deute dels equivalents [nosaltres eternament cecs caminarem en un infern de pantalles de cine i projectors]. Xe, al final besava a la xica, obria la porta, me trobava en un camp de tomaques, tancava la porta, me menejava un poc sempre amb el cinturó de seguretat posat, tornava a obrir-la i ja me trobava a un sequer, me donava compte de que havia ajustat mal el temps, el regulava, obria, i el sequer era ara una autopista a vorera zal o una base de containers. Ie, i a casa.


El pròxim dilluns al youtube... el tràiler del film Erasmus!! I dimarts concert d'Slackers! Però abans de tot exàmen d'Elementarteilchen, per això este és el típic post de pausa d'estudi! I mentrimentres... pianoforte!

2 comentaris:

Eliahh ha dit...

hey! no sabía que tenías blog,... y dentro de nada el tráiler Erasmus!!
un besico!

Denkersaugetier ha dit...

hop!! Si! y desde hace tiempo! De hecho he superado la Fase Crítica [a los 2 años] así que puedo decir que tengo un blog estable!

Yo ya he visto el trailer!!! Hala y ala!!