4.6.07

Coses un poc radicals que he pensat i m'ha paregut bona idea postejar sense rumiar-les massa...

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: l'Astronauta Rimador d'AF
A la pelu m'han dit: Las terceras no se las curran, como ya no tienes que volver... Miguel


...perquè quan se rumien massa acaben arrodonides.

- En Espanya un film és una obra multiautor i com a tal s'hauria de prendre. Llàstima que la qualitat dels actors de doblatge mos faça enyorar la veu diegètica.


- Les paròdies de coses són, moltes vegades, coses. Les paròdies de pelis de cunfú són pelis de cunfú. Kill Bill és una puta merda de peli huitantera amb zooms cutres i personatges absurds que no te tragaries mai si fós un exemplar més d'allò que s'homenatja. De Planet House i Grind Terror ja no sé ni què esperar-me. Açò me duu a...

- Estem en la època de revisar, no de crear continguts. Però en la edat mitjana feien gravats no perquè foren bonics sinó perquè no tenien càmeres fotogràfiques.

- A veces coges cosas de la calle que si tuvieras en casa tirarías. Glamour expósito.

- 'Taglia la pizza in quattro pezzi che non ho fame per sei'. És impossible tindre en la mà la veritat absoluta, però no intentar amb bona fe tendir a ella és autodestructiu.
Trobar plaer en la subjectivitat és de posers. Deixar sempre un poc de menjar al plat hagués molt o poc és de nihilistes. Enganyar-se a ú mateixa és de pastilleros de gimnàs.

- La r.a.e. ha fent tant per la llengua castellana amb els extrangerismes i modismes. Lo que encara no tinc clar és si bo o roin.

- Si tu eres Booba i jo sóc Kiki, qui és més tonto dels dos?


Només pensava amb lletra alta.


Toma xiste! Hui Papillon com tutti i lunedì. Ma prima si mangia melone con prosciutto da la peque! Ale, au argilagues 'terrol, fugí talià... dels sentiments... ignots'.