30.1.07

Dinge [Parte de guerra #34]

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: Txoria txori [M. Laboa]
Cel·luloide fresc: Guardanes de la noche, In China essen sie Hunde I und II, Der Name de Rose, Wasabi, Mulan, Parla con lei


Dinge, zum Beispiel:

- Dissabte passat viatjàrem Matthiew, Yrjö, Elena, Henrik, Ansku, Jordana, Shogo i mi a la part flamenca de Bèlgica a la ciutat d'Antwerpen [Anvers o Amberes per als amics o amigos]. El seu nom flamenc significa 'llançar la mà' perquè segons conta la història algú va llançar la mà d'algun altre a algun lloc [ull, no estic massa segur de la fiabilitat de les dades]. La ciutat, una meravella a la vora del riu, mare. Guardare le foto:

IMGP4023

IMGP4019

IMGP4028- Què més, què més? Nàrem també a jugar a hockey sobre gel, però ixa és la història dels bacs i del ridícul sense fregament aixina que millor si ho llegiu al bloc d'algun txec o finés. Els cabrons! :|

- Definitivament, Alemanya engreixa.

- El divendres, meravella! Neu a Aachen, i bona cosa. Llàstima que no durà massa i al matí següent poqueta ne quedà [ara va una foto que ja la posaré quan descarregue la càmera, si m'enrecorde].

- És molt important per a la supervivència de la espècie humana saber que: Fa molts molts anys [jo ni m'enrecorde] al Japó només se podien menjar aus [sí, açò pareix un trennbare Verb però ací és sinònim d'animal volador]. Aleshores hagué un emperador que, voledor de carn de conill, va i diu que des d'ara els conills també eren pardals. El paio. Esta nova llei ha arribat als nostres dies al japó, que encara conten els conills amb les mateixes paraules de contar pardals. O algo aixina era, que m'ho digueren.

- Dels 18 de febrer al 25 del mateix, viatge a Berlín! Amb el Schönes Wochenende Ticket seran 6 euros anada i 6 euros tornada, però la quantitat de transbords pot superar la desena.

- ,, Wenn Holland nicht wär, wär Aachen am Meer. ''

- El primer de febrer me mude de casa. Això vol dir que res. Perquè els dos que llegiu açò no noteu des d'on escric. Afecta, sí, en quant a que no se quan tornaré a tindre internet. Està demanat però igual tarden una setmana que dos. Aixina que des de ja, salut i pau. Auf Wiederlesen!

1 comentari:

Cassius ha dit...

Hey!
Nice post about the trip to Antwerp which I took part to!
By the way, my name is spelled Matthieu but I also like the way you've written it! :Op Alles klar.

I didn't know the proverb:
"Wenn Holland nicht wär, wär Aachen am Meer."
So true... I wish Holland could sink!