2.11.06

Kalt [Kriegbericht #24]

Ones de pressió als meus tímpans que parlen de: Modena City Ramblers encara :)
A la pelu m'han dit: Kio, plas, kio, plas, kio, plas, plas


Vols saber un secret? L'altre dia anava al Kaufland a comprar i per la baixada eixa que veus Aachen com si volares, però que en realitat no voles i que te ploren els ulls de a tant que vas, olorava mogolló a bestiar. Xe, a cabres o vaques. Com l'olor a poble que només fa en certs pobles. Ramat, pinso, fem. És eixa olor que no m'agrada en sí però que m'agrada poder olorar.

Açò, però, no durarà molt si seguixen baixant les temperatures. Ahir marcava 273.15 kelvin. A ixa temperatura les mol·lècules oloroses se caguen del fred i cauen a plom direcció centre de la terra i no pots olorar-les i com t'agafe una el cap... en realitat no l'has de notar d'insensible que el tens. Total que l'anècdota que dóna sentit a esta cagamandurrià de post és que ací en Aachen mai de la vida ha fet tant de fred com fa ara. Mai! Ni aquell hivern en que el soldado Malarkey entrà en la ciutat, repentinat clar, després d'una cruenta nit de lluita abans dels crèdits finals. Mai! Ni els iaios ho recorden! Ha sigut vindre jo i un fred que te cagues i no acabes! I per a més inri te tapes i se'n va el fred però no la fam! Qué això ja... inédito! Açò és inédito! Xe! Pa cagar-se i no torcar-se! Li he tirat una foto per a que me cregueres però ja veus, no ha ixit més que el paissatge.


Total don Pepito, visite ya a la uela de don José. Cacaculopedopis. És que volia escriure una pollà perque Neus, la de Vinebre que quan parla diu este i esta i la e com els de Castelló, se pensa que sóc un pensador, o algo encara pitjor! :P Vull comunicar per ací que Neus me deu el pfand de la tarjeta de la llavadora. I lo demés tot bé. Un rato ací, un poc allà, faig açò, mire allò. Inasio lliges el blog? És que conegut a una alemanya que va el semestre que ve a Vcia a estudiar i li he dit que li donaré el telèfon d'algun amic per si te problemes o necessita algo. Saps que ixqué la colecció de Band of Brothers en DVD? Tranquil, ja me la regalaràs pel TEU aniversari.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Senyor pensador! Què passe?? ;-)) La de Vinebre claro que fa servir estos demostratius: este, esta, estos, estes. Com se diu sino?
Vull que comuniquis públicament que ja t'he tornat el pfand i la targeta i els quartos.
Un petó, pensador! ;-)
neus