22.10.06

Besen Gültig Aussehen [Parte de guerra #22]

Ones de pressió als meus tímpans que parlen de: Intillimani, Ilapu, Eduardo Gatti... Xile!
A la pelu m'han dit: 'Welche Sußigkeiten möchtest du in andere Leben sein?'


Hola blog, hola lector esporàdic; lector periòdic, hola. Vaig a gitar-me. No sé com enfocar massa bé açò últimament. No tinc el cap prou quiet per a escriure alguna cosa amb sentit. Hola lector casual. Tal volta sempre me sente al ordinador amb postura d'estar anant-me'n, ací, a Öchen. Per tant, llistat de coses fetes, notícies, novetats, monyonaes:

Ahir vaig passar el dia en Düsseldorf. El casc antic és una zona mitjanament no-lletja de tendes de roba no-barates. A banda te una torre molt alta de telecomunicacions i un edifici d'un hidalgo arquitecto de llur nom no vull enrecordar-me. O siga, que el riu Rhein que per allà passa és molt bonico i prou. Ara que, per als res diners que me va costar. [Semesterticket ist prima!]

Ara plou. Clar, és Aachen, no? Doncs no. Ací per ara no ha plogut massa. Ale. Caiga granizo en la región de las flores y el color.

Esta setmana passada he començat la Universität. La cosa va aixina. Cap exàmen. Cap obligació amb la teoria. Només la necessitat d'entregar els butlletins d'exercicis i la conveniència de que estiguen ben fets. Clar, primer traduïx i després fes-los. Doble feina. D'altra banda a les clases per ara entenc un terç d'allò que conta i dos terços d'allò que escriu. Total: un ú. :P

Hui hem fet una barbacoa a Halifax [la meua resi]. La noticia és que hem hagut d'anar a Vaals a comprar carn en la bici, perqué els diumenges només treballen els holandesos i déu, i hete aquí que en cinc minuts els cartells han canviat de llengua i les matrícules de color. Crec que diuen per ací que si vinguera un tsunami Aachen tindría platja. Ixe és el carinyo que se tenen unos a altres.

I també el cap de setmana vinent me'n vaig a Woffelsbach am Rursee amb cent erasmus a una caseta a vora llac. Trenta ebros tot el capde, menjar inclós. Ja voràs, ja voràs.

Bo, i crec que hasta aquí puedo leer. Demà comence Elementarteilchenphysik II. Ea. Sedme buenos, buenas y buenes. Masculino, femenino, neutro.

Da's immer dabei ! Dat ist prima! Viva Colonia! Wir lieben das Leben, die Liebe und die Lust. Wir glauben an den lieben Gott und hab´n noch immer Durst.