17.7.06

Andalusí [Síntesi de guerra #20]

Ones de presió als meus tímpans que parlen de: Of the wand and the moon.
A la pelu m'han dit: 'Eres parte del legado andalusí. Vívelo.'


Anàrem a Cadis i tornarem. Hi han fotos que ho demostren. I anàrem a Tarifa quatre dies amb molt de vent i aigua freda i nits de xiringuito i peixet fregit. I la platja sentava molt bé a algunes persones; però no en el sentit d'allò saludable al cos, més be en un sentit visual. Com si fos un complement més que portaven damunt. I anàrem també a Tànger via ferri però l'hora que l'imant cridava a missa ens hagué de pillar dinant cuscus. Anàrem a Vejer de la Frontera a dormir per que els carrers tenien un desnivell de conte i eren més blancs que el ficus tangerí, encalat com la figuera, i allà férem una línia de formiguetes humanes que passejàven sense perdre el rastre del de davant, a mode de performance. I a El Puerto de Santa María tenien moltes ganes de bulla i poques de tiramisú. En cotxe tot. I rient a deu euros, preu estàndar mésmenys pot. Total que, com diu qui jo me sé, a base de puta mare.

I ea. A l'endemà de l'endemà el sopar de gala del grup de valencià, mésmenys pot, de la promoció de físiques de dos mil ú de la Universitat de València. És a dir, que estaven tots estos. Los del barrio, com si diguerem.

Así me lo aprendí yo.

Més info audiovisual al futur devedé. Val, si ho resumixc més ho escric en una línia, però és que... Festes de la Joventut, a mi!
I a més Pinedo-Gandía 2006!