28.10.07

Quisicoses Coses

Ones de pressió als meus timpans que parlen de: La Radiolina
Cel·luloide fresc: La carta esférica + Un corazón invencible, Das Mädchen das durch die Zeit sprang
Cojón de sastre: Ekranoplano


Quisicoses Coses és l'antiampliació que demanava la meua llista de coses Coses Quisicoses. La involució natural recomanada pels especialistes on s'enumeren els antípodes de la versió anterior. La llista pot llegir-se lliurement darrere els dos punts que a la fi de la següent frase trobarem. Llegida a l'inrevés revelarà missatges cristians:


Casc de peluqueria. No és per donar calor com un millor amic ni per ésser confesionari de capçalera del veïnat. És per donar a la ciutat l'aire futurista que se mereix i a la clientela el rang mínim de tripulant de nau.

Un casc de peluqueria. Exemplar concret del cas genèric de dalt, per a fer-se la permanent. Beige amb banda negra i un plàstic blavós molt retro.

Ceporro. Per ser insult elegant i amb posgust rural mesetari.

Calendario zaragozano. Almanac escrit per cabestros per a ceporros on s'adjunta un complet juicio universal meteorológico amb prediccions de l'oratge per a l'any vinent que no se com pli ran se gur. [Vore entrada anterior.]

Palmera. Se presenta en tres formes: d'artifici ODER vegetal ODER de xocolata, i no hi ha que confondre-les mai. OB d'artifici UND daurada DENN la gent alçarà el cap en un oh col·lectiu. Però açò no sé ni per què ho escric ací ni per què d'esta forma.

Enllumenat públic. Del groguenc que hi ha al meu poble, que fa diumenges tots els dies àdhuc el diumenge i contribueix a la malenconia que assota al globus.

J'Hayber. Que estan maleïdes tant per la impronuncialibitat del seu nom com per la grogor de la seua sola. Tengo unos tenis Jotajaiber que corren cantidubi.

Y un blog que no lee ni Javacheff, el de las cortinas.

I punt. Punt al punt. Punt al punt al punt. Punt al punt al punt al punt. Punt final que s'autopuntualitza.Premiaré amb un Barret Seleccionador al que entenga i explique als comentaris l'acudit de les cortines! Fábrica de palabras és un intent d'Speaker's corner a MadriT. Ací un fòrum en llatí de putos cracks. I el pernil. Què coses, mariposes! Com sa llengo baléà. Ale, caparruchos de felicitat pa to lo món. Si és un bou t'agarra, Satori!