7.5.06

Chamán

Ones de presió als meus tímpans que parlen de: Canción sefardí [Radio Tarifa]
A la pelu m'han dit: 'Acabaré esta frase como buen escéptico, creo' [Migo]


Saps què és lo mal d'esta secta? Que tots els adeptes me pareixen bona gent, que comparteixc bona part dels seus ideals i la filosofia de vida que proposen. Això ho dic dels que ho són de deveres, clar. Però ser bons no és prou raó per a haver de respectar allò que no me respecta a mi, verbigràcia:

No sou ningú per a tallar un carrer i col·lapsar un barri sencer durant dos mesos perquè un suposat profeta vinga dos dies. [Aquell que no s'ho crega només ha de provar d'entrar a València per l'autovia de la costa sud a qualsevol hora].

No és ell ningú per merèixer la construcció d'una peixera descomunal aclimatada; si vol vindre que camine entre les persones com les persones, seguint els consells de diospadretodopoderoso.

Si el senyor fenómeno-mediático-de-índole-privada [també anomenat Señor de los anillos] té pensat fer un concert que ho faça en una sala o que alquile el Mestalla com farien els Rolin Estons. Si l'Ajuntament no ha tingut mai collons de pagar-se actes culturals gratuits al públic que no ho faça, per favor, amb actes inculturals.

I a banda, la boníssima i sincera fe de les famílies visitants.

Actualització 20 de maig: Jo no t'espere!

Ho sent Bronch però durant dos messos signaré bitllets amb altres reivindicacions. :D. Per cert, se busca càmera polaroid barata, tirada de preu i opinions o informació sobre la utilitat d'aquestes càmeres, preus dels carrets, durabilitat de les fotos... Aixina rotllo primera toma de contacto.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Referirse de adeptos a una secta a los católicos es, en sí, una falta de respeto, como llamar gilipollas a todos los que tienen amigos, amargados a los que quieren a sus familias...

Y si uno no respeta a quien no respeta, la espiral va a la destrucción mutua, ¿no?

Además, si a la Copa América se le dedica un puerto, a las Olimpiadas ciudades olímpicas, a los mundiales de futbol estadios... Igual el problema no es de la Iglesia, sino de las ganas de la gente de sentirse el ombligo del mundo durante un tiempo.

APS

Alabado ha dit...

Wele! Pa una vegada que algú comenta i me dóna per totes bandes.

A vore: "Y si uno no respeta a quien no respeta, la espiral va a la destrucción mutua, ¿no?" Totalment d'acord. Pasa que venia en ixe moment del centre de Vcia i havia un atasc que flipes. Vamos que estava calentet. :)

"Referirse de adeptos a una secta a los católicos es, en sí, una falta de respeto". Si? Te pegue de www.RAE.es:

secta.
(Del lat. secta).
1. f. Conjunto de seguidores de una parcialidad religiosa o ideológica.
2. f. Doctrina religiosa o ideológica que se diferencia e independiza de otra.
3. f. Conjunto de creyentes en una doctrina particular o de fieles a una religión que el hablante considera falsa.

De totes maneres ja me cuide, per si acàs, de no gastar-ho davant d'amics catòlics. Pero cony, en algun lloc tindré dret a dir lo que pense no? No és molt complicada la línea que separa la obligació de respectar i el dret de pensar i opinar?

"Además, si a la Copa América se le dedica un puerto, a las Olimpiadas ciudades olímpicas, a los mundiales de futbol estadios..." És que... menuts exemples! :P

Ademés que jo res en contra de l'encontre de families ni dels cristians en general eh?

Ale! Salut APS! I gràcies per escriure home que açò està baix zero! ;)

Pauet. ha dit...

Sobre la polaroid:

No tinc ni p... idea del tema, però hi ha una tendeta de fotografia amb coses de segona mà a la plaça del doctor collado (darrere de la llotja). Tampoc he entrat mai, ni m'han parlat d'ella, però té prou bona pinta, i sé que amb això te val... Típica tendeta xicoteta del carme amb 'trastos' (càmares) antics en l'escaparat...

I sobre la secta (acepció 3 de la RAE), crec que no hi ha molt de la meua opinió que no sàpigues ja... Per cert, q interessants les definicions, savent això crec q començaré a "emprar la paraula davant d'amics catòlics".

Au xic!

Pauet.