6.7.05

Madrit 2012 [Capicúa!]

Ones de presió als meus tímpans que parlen de: Kraftwerk
A la pelu m'han dit: 'Había una mosquita muy bella, ella quería ser una estrella, había visto a los rolin habia visto a los cuín, ella quería ser así' Homero

Espanyols, espanyoles, espanyols gais... hui és un dia trist. Hem enviat la créme de la cŕeme a Singapur, on no conèixen el Tang ni a Leticia Sabater i molt menys les dos coses juntes subidón subidón. I els hem enviat amb la sola missió d'aconseguir que vinguen ací a jugar partidets, unes patxanguetes i això. I ni por asomo. Que no, que se'n van a Londres que ahí n'hi han ulleres més guapes i noves tendències fiu fiu i lofts i lounges i fashion victims i menys merda en el carrer. Han fallat amics. El Gallardo, la dona eixa que eixia en el informal i la reina Cofía han fallat.

I com a espanyol me sent abandonat, despatriat! Per a que paguem impostos! Per a que si no per a que vinguen ací els esportistes d'èlit, els olímpics, a fer eixe desfil molón que eixen tantes banderetes!

Però és que ja no els podem ni oferir els vells pots de CocaCola allargats, aquells de 50 cl. que valien a vint duros en la màquina del poliesportiu. No somos naide.

Me rozo en un pozo...digo... mi gonzo.

Ale! Si veu a Ferrer Soria li poseu la traveta. Que també suspendre a ú en un 4.9 te delit... Ojo, si veu que va a caure l'agafeu!