13.5.05

Me desarma... [de querencias y carencias]

Ones de presió als meus tímpans que parlen de: Chamber i Human Drama
A la pelu m'han dit: 'No és este el xic/a en el que somniaves quan eres nano/a!!!' Me cito :)


Estimat diari electrònic de privacitat voluntàriament nula[*]:

Ara mateixa plou, però plou plou. Molt. Tornava jo del Perelló, de ca Inasio, i ha començat a caure d'aquella manera i creuant un pontet he pogut girar el cap i vore de refiló l'Albufera. Una boira la cobria no deixant veure més enllà d'escasos metres, i la densa cortina de plutja, brusca sobre la superfície l'agitava caòticament i el resultat era un efecte òptic de calma tensa, com un mar víquing congelat, un mar petit, íntim, enboirat de silenci. I malgrat això no he sentit melàngia... Al lluny, tan lluny com arrivava la vista, se distingia la silueta d'una barca i d'un home poc previsor que, timó en mà, tornava ràpidament a terra ferma...i coberta. I ni rastre de tristessa. No estic content, però tampoc trist.

Sempre he aconsellat parlant de relacions, xics, xiques, amb els amics el 'No te conformes mai' sense molta seguretat de si era la millor actitud [puix es corre el perill d'elititzar-se massa], o si era senzilla o no de seguir. Ara, cada vegada estic més convençut de que és la filosofia adequada i no importa si és senzill, no importa si és imposible i de fet, a efectes de saber lo que cadascú mateixa vol, no importa per a res la opinió de l'altra persona. Només importes tú i allò que vols. Res pitjor en la vida que quedar-se amb la sensació de que ú s'està conformant. Si s'ha de lluitar durant anys se lluitarà. Si s'ha de perdre se perdrà. Pero no abandonarem la batalla per una de més senzilla pel simple fet de vore-la complicada, això és nihilisme. [Ull! Només adscriure's al moviment en cas de no tindre por de quedar-se solito, si no...busca't ja algo!].

Un humanista anomenat Buridan va proposar que... Si posarem un burret entre dos montons de palla equidistants en direccions oposades el nostre estimat burro acabaría morint de fam. 'Tinc un amic' que... sent ell el burret i havent només un montonet de palla... tal volta acabe morint de fam. :P

Cuidensemele!

[*]Per això mai hi han noms propis, que este blog està pinxao! :P