9.2.05

Títol

Plantilla estúpida a mode de test que informa, en Courier, de coses tan interesants com què s'està escoltant o que s'acaba de menjar.


Post propiament dit. El pilar en que s'apoia el blog, la pedra angular sense la qual no hi ha raó de ser. Plantejament, nus i desenllaç. Ací s'escriuen les coses interesants, si es que hi ha [si no les hi ha sempre es pot acudir a accions experimentals, performance de la red], ací s'opina, es critica, es plantejen preguntes, es divaga sobre quintaesències d'altres plans. Espectacle de varietés sense focs artificials, serveix d'inspiració personal i de cadena que aferra al samsara evitant la diàspora neuronal. I es pot ser pedant sense por a represàlies.

Normalment s'inclou algun link que li donarà eixe hàlit vital i el farà participar de la teranyina pangeica. Sempre és interesant fer comentaris en clau d'humor i incloent emoticons, del tipus: 'Hola, soy Kate Rush :). Hoy en Nosolomusica eclecticismo fundido con tradición en la red. El pensamiento biunívoco cuestionado en asépticas preguntas de silicio a orillas de un río de bits. Bloggers, afiladores del siglo XXI'

I també li dona molta vidilla afegir alguna imatge:

imatgeblog

Les imatges sobre llocs fascinants o fotos pròpies amb detalls sobre sensibilitats, temps i obertures donen molt de caxé al blog.
Bé, fins ací la classe de hui. I el que no se'n vaja a Londres mariquita!

I en l'últim paràgraf es poden fer comentaris més banals. Tonteries o xistes que no caben en el cos del post, dedicatòries, recordatoris rotllo post-it i un sinfí de posibilitats. Ara be, en lletra menudeta.