20.2.05

James Turrell vota en blanc [Parte de guerra #8]

Ones de presió als meus tímpans que parlen de: Dr. Sapo
A la pelu m'han dit: 'Si el PP i el PSOE estàn d'acord...algo roin serà' de mon tio

Turrellspread72BF-2bg

Hui, dia de referèndum, he anat al IVAM a vore la exposició [que per cert acabava hui, i és una llàstima perquè està de puta mare] de un tal James Turrell.

Pues això, el tipo fa una espècie d'habitacions de llum [en llenguatge tècnic ni idea de com se diu]. Estos cuartets estaven iluminats en llum molt monocromàtica, roig intens, blau o morat, i tenien tots una mena de finestra a l'infinit. Jugant en la corvatura de les parets i la llum l'artista conseguía que perderes de vista l'habitació que t'envoltava i te situares de repent en una espècie de sala de l'esperit i l'ànima [com les de songocu :)] on tot allò que te rodejava era el més absolut i monocromàtic infinit. L'estat anímic que te sugería era molt placenter, tant que entrava una imperiosa necesitat de quedar-se allà, meditant, com si estigueres dins de la teua pròpia ment. La meua era de color blau.

Bé, és tard ara per a recomanar-vos-ho. Si torna, no vos ho pergau.

D'altra banda, i com s'esperava, el sí ha guanyat amb un 77% del vot. Fantàstic. Un altre triomf de la democràcia. Ara bé, alguna cosa falla quan la abstenció supera el 50%. Algo falla i és gros [antisistema de mieeerda!].

Massa posts últimament. De tota manera, si son parts de guerra mai estan de mes. Adeuet amics! Demà a clase! Sona Dr. Sapo en un intent i èxit de pareixer Extremoduro, i no sona mal pese a ser una maqueta...